Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o nowym Xeracie?

Pener 2k14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

tak jak wyżej.

Mi się on podobał pod względem obijania przeciwnika w early, a przy tym sustain z maną ma mega. Jednak napisałem do supportu o zwrot, który przyjęli po 2 godzinach. Nie spodobał mi się ult.. nie potrafie grać na odblokowanej kamerze, a ten ult tego wymaga.

Opublikowano

co napisales dokladnie ? A jesli ja go kupilem za RP to zwroca mi RPki ?

Zwrócą Ci go ,powiedź ,że Ci się nie podoba itd. Ja go zwróciłem też ,niby op ,ale nie podoba mi się takie coś ,że stoję poza tf i tylko strzelam -.-.

Według mnie xerath jest teraz naprawdę dobry ,gdyż z tribushu potrafi gankować bota CAŁEGO!

Opublikowano

Myślę, że jako champion sprawuje się dobrze, jednakże jego ulti jest dość spontaniczne i nieprzewidywalne.

Wg. mnie powinno mieć trochę mniejszy zasięg, lecz jako osoba nim grająca - jest naprawdę OK.

Opublikowano

op ścierwo w mid i late game.  Zasięg ulta o 1000 większy od pantheona. Chyba im coś się pomieszało tam w riocie. Jednak, łatwiej się go teraz juke'uje. Viable pick.

Opublikowano

Ogl mój main wcześniej moim zdaniem lepsze było E i combo się robiło szybciej i pewniej teraz nie stety zanim zaczniesz robić combo musisz przynajmiej przeciwnikowi z 1/3 hp zjechać i też jest szansa spora, że ucieknie od jakiegoś skilla bo kazdy skill co się rzuca po lini tak jakby.

Podsumując

TERAZ:

Lepsze obijanie przeciwnika,lepszy escape minimalnie ale lepszy,z hita regen mana co 10 sek przez co można spamić skillami już ile się chce praktycznie z kielichem minusy: latwiej ominąć jego skille/trudniej trafic,teraz combo dluzej sie robi przez co mniej efektywnie

Wczesniej: to samo co teraz tyle że na odwrót.

A takie pytanie czy skiny troche też odświezyli bo mam skina Mecha Xerath i tak jakas bardziej czerwony sie w srodku zrobil (ale nie jestem pewny bo gralem na mapie 3vs3)

Opublikowano

Zagrałem nim parę gier i to jest takie op ścierwo jak mało co.

Wymaksowany ult ma range na pół mapy. Gankowanie bota / topa z mida wtf.

Na linii jak złoży kielich też radzi sobie genialnie. Q + W i całej fali creepów nie ma.

Kontruje wszystko co jest meele lub ma niewielki zasięg.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Na moje lepszy, można zacząć nim grać mniej defensywnie ze względu na zasięg ;). Pamiętam na PBE była sieka jak miał niewidzialne skille na pół mapy <3 ( Rework v1 bodajże).

28bb3w1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...