Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja

pawel9bl12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1 licencja 1 ts HMM ? raczej nie z tego co pamietam to kiedys mozna bylo wgrac licke na 2 vps'y ale nie mozna bylo ustawic po 512 slotow trzeba bylo podzielic sobie zeby laczna suma slotow z 2 ts;ow wynosila 512 nie wiecej i wtedy nie powinno wywalac ts'a tak bynajmniej kiedys dzialo nie wiem jak teraz

07623_upup.JPG

Opublikowano

1 licencja 512 jest na dowolnych 10 wirtualnych serwerów na jednym deamonie serwera = 1 maszynie.

Jeśli nie masz licencji to mogę ci pomóc załatwić.

Stworzyłem stronę poświęconą Wspraciu TeamSpeak3, możesz tam się ze mną skontaktować poprzez widget GG online.

Niedługo będzie forum poświęcone tylko TSowi, gdzie będę udzielał odpowiedzi.

Yurima.pl, tam mnie znajdziesz, po prawej stronie widget gg.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Wszystko to co UP to wgl. nie jest do zrozumienia.

Licencja która umożliwia posiadanie 512 slotów można rozłożyć to na 10 serwerów o łącznej ilości slotów 512. (Jeżeli mamy 1 serwer 512 slotów to już drugiego nie możemy założyć bo ilość slotów która licencja nam pozwala mieć jest już ograniczona.)

Licencję na serwer możesz otrzymać tutaj :

http://npl.teamspeakusa.com/ts3npl.php

A tutaj jest mojego autorstwa filmik jak powypełniać rubryki i co nam będzie potrzebne :

http://www.mpcforum.pl/topic/1043194-tut-jak-zdobyc-licencje-ts3-512-slotow-filmik/

1385681103-U843596.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...