Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znacie dobry sposób na golda?

fabianPROPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jakoż że mgh nie daje kodów na golda a region indie przestał dawać goldy mam problem bo nie znam innych sposobów na golda czy ktoś podzieliłby się wiedzą z nami i powiedział jakiś działający sposób na golda? (Pisze z tableta (bez taptalka) i tu mi trochę klawka szwankuje więc za błedy przepraszam)

baner.png

Opublikowano

ze względu że nie mam allegro i nie zamierzam mieć a do sklepu mam 20km (chodzi o np MediaExpert) to szukam jakiegoś DARMOWEGO sposobu na golda.

baner.png

Opublikowano

na allegro mozesz kupowac jako niezarejestrowany wiec nie sciemniaj

Ta ale nikt tobie nie sprzeda przelewem tylko pobraniem :) Jak nie masz konta a może on też nie ma konta bankowego 

Opublikowano

no właśnie nie mam konta bankowego ale mam karte internetową (mogę kupować nią bezbiecznie gry na and i golda ale mam tam tylko 6zł, próbowałem kiedyś kupić 2 dni ale chyba mi coś nie wyszło bo nie mogłem przelewać) (JAK MÓWIŁEM REGION INDIE NIE DAJE GOLDA ROBIE ZAWSZE TAK JAK KARZĄ) jak będę na lapku to będę bardziej zainteresowany tematem ponieważ kolega zaxxxxx pomógł mi dając 7dni golda z coda ghost ale jade do domu a jak wróce gold mija.Dodam iż mam 14LAT więc nie mam konta bankwego.

baner.png

Opublikowano

Golda masz w Tesco, Euro RTV AGD, Media Markt... Nie mów ze mieszkasz na takiej wsi ze zadncyh z tych sklepow nie masz. Mozesz tez przelew przez poczte zrrobic.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

WTELNO możesz pojechać i sprawdzić że NIE MA TAKIEGO SKLEPU (ale i tak teraz jestem w Bydgoszczy, a i tak konsoli nie mam narazie ale w piątek już jadę do wtelna xD) chodzi o to że chciałbym golda na moje konto a nie na czyjeś a na golda poprostu mnie nIE STAĆ !!! (ze względu na zbierania na nowego laptopa bo ten wyłącza się przy wszystkim) Byłem w Saturnie ale 200 zł za 12 miechów kiedyś indziej kupie :D indie nie działają :(

@EDIT: Nie mów że spami bo to dobry pomysł przeniesienie się z XBOX'a 360 NA PS3 ale nie zrobię tego xD ze względu na to że lubię te pady :D (ps3 strasznie nie wygodne) Srry za błedy ale piszę na szybko.

baner.png

Opublikowano

Indie działają musisz tylko zrobić profil za pomocą kliknięcia na padzie loga Xbox 360 i utwórz nowy profil . Mi też nie działało bo robiłem normalnie profy

?????

Opublikowano

mi również działają indie, wiem bo przed chwilązrobiłem nowe konto, ale nie opłaca się jeżeli grasz w jakieś gry typu bf4 bf3 cod czy coś bo musisz co miesiąc od nowa zaczynać.

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

raz się udało ale jak robiłem następny raz to się nie udawało (wiem że trzeba nacisnąć guzik na padzie i tam stworzyć)

baner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...