Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grać?

Rarmir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jestem stara, pewnie dla większości z Was umieram. Szukam gry gdzie grają staruszkowie i uczciwie jest (w miarę).

Dziś padłam na twarz, pół roku pisania do GM gry ROM (wymiana haseł, odblokowanie konta - bo nie grałam) no i wchodzę na grę - dali mi postać 10 lv, mój domek poszedł się ... a był tam sprzęt zakupiony w IS . I w zasadzie tylko ten sprzęt tam mnie ciągnął. Lubię gry gdzie procz nawalanki mozna cos porobić, np pokopać rudy itp. 

Szukam gry gdzie mogę pograć, pozbierać, pobyć. 

Co mi polecicie?

Opublikowano

Zapraszam do gry Combat Arms, dołączysz do mego klanu, szukamy kobietek, mogą być babcie ;)

Opublikowano

Wow,Aion,Minecraft,Cube World

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Dziękuję za podpowiedzi. Metin odpada, Aion też, grałam - bez IS nie podchodź.

Cube - nie znam zaraz poczytam, WOW - wiem, że jedna z najlepszych gier, ale jakoś się waham. 

Dlaczego żart? Naprawdę jestem stara, ale lubię grać:)

Odezwę się jak podejmę decyzję.

Proszę wyjaśnijcie mi różnicę miedzy servem priv a normalnym.

Lubię zdobywać COŚ w grze, a na privach wszystko jest w sklepie, więc jaki sens grać? Skoro ni wysiłku, ni czasu nie trzeba? Nie chcę nikogo urazić pytam poważnie.

Opublikowano

Cube - nie znam zaraz poczytam, WOW - wiem, że jedna z najlepszych gier, ale jakoś się waham. 

Dlaczego żart? Naprawdę jestem stara, ale lubię grać :)

Odezwę się jak podejmę decyzję.

Proszę wyjaśnijcie mi różnicę miedzy servem priv a normalnym.

Lubię zdobywać COŚ w grze, a na privach wszystko jest w sklepie, więc jaki sens grać? Skoro ni wysiłku, ni czasu nie trzeba? Nie chcę nikogo urazić pytam poważnie.

Tak jak powiedzialas, na privie o wszystko jest wiele łatwiej niz na "normalnym"

1377808813-U903831.png

Opublikowano

No i właśnie kupiłam WOW, ściąga się.

Panda exluziw:) Teraz się zacznie kim grać?:)

Ale to już ciężka decyzja, poszukam na forum. 

Lubię grać sama, lubię być wysoko w rankingu i mogę wydać te 200- 300 zł w miesiącu na grę.

WoW nie znam w ogóle, grałam w ROM, wiem że ciut podobne. Jeśli macie jakieś podpowiedzi, to będę wdzięczna.

Pozdrawiam Walentynkowo

Opublikowano

Lubię grać sama, lubię być wysoko w rankingu i mogę wydać te 200- 300 zł w miesiącu na grę.

Szanowni Państwo, właśnie udało nam się na własnej skórze doświadczyć tego jak prawdziwe jest stwierdzenie, że "kobieta zmienną jest" ;)

@Rarmir

Zapraszam do naszego działu WoW w celu uzyskania szczegółowych informacji na temat gry:

http://www.mpcforum.pl/forum/18-world-of-warcraft/ 

f.png

Opublikowano

Szanowni Państwo, właśnie udało nam się na własnej skórze doświadczyć tego jak prawdziwe jest stwierdzenie, że "kobieta zmienną jest" ;)

@Rarmir

Zapraszam do naszego działu WoW w celu uzyskania szczegółowych informacji na temat gry:

http://www.mpcforum.pl/forum/18-world-of-warcraft/ 

Uważam, że 300 zł na grę to mało:P W Rapelz, ROM, to nie są kwoty, żeby zrobić super eq. 

Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie mieszkam w Pl:)

ps nie, nie mam 70 lat hi hi

Opublikowano

Uważam, że 300 zł na grę to mało:P W Rapelz, ROM, to nie są kwoty, żeby zrobić super eq. 

Na swoje usprawiedliwienie dodam, że nie mieszkam w Pl:)

ps nie, nie mam 70 lat hi hi

Nie chodzi tutaj o kwotę, bo wydatki to indywidualna kwestia statusu materialnego każdego człowieka. Chodziło mi bardziej o fakt, że raz odstrasza Cię IS, drugim razem jesteś w stanie płacić. 

Moim skromnym zdaniem 300 zł to kwota, która w zupełności wystarcza na pokrycie fajnego startu, tym bardziej, jeżeli nie jest to jednorazowy wydatek.

Jeżeli nie WoW to śmiało polecam Guild Wars 2. Sporo znajomych marnotrawi przy tym czas i bardzo sobie to chwali.

W moim świecie (prywatne serwery MT2) taki pieniądz, nawet jako pojedynczy zakup, praktycznie wszędzie i w pełni pokryje możliwość niezwykle przyjemnej gry (patrz dom aukcyjny w którym można kupować gotowe itemy od graczy).

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...