Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie

GetAce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pytanie odnośnie wbicia wyższej dywizji.

W sezonie 3 byłem w silverze 5 w 4 sezonie wygralem 6/10 gier i wyrzuciło mnie do brązu V jednak jakiś tydzień temu awansowałem do silvera 5 miałem jedną serie do silver 4 ale zakończyła się wynikiem 1 win 2 lose. Mam rozegranych 200 rankedow z tego 105 wygranych. 

Mam sznse na wbicie wyższej dywizji ? taka jak zloto 3/4, czy lepiej grac na nowym koncie, troche mnie te 105 wygranych ranków przeraża nie jestem w goldzie czy platynie a mam 105 wygranych widziałem ludzi z 40 wygranymi i byli platyna 3.

Pasjonat
Opublikowano

No to widzę że dobrze Ci idzie jak zagrałeś już 200 rankedów w te 3-4 tygodnie od startu s4. Jak byli wyżej w s3 to musieli zagrać mniej rankedów teraz żeby tam się dostać.

Nie rób nowego konta bo jak nie umiesz grać to zrobisz tyle samo, widziałem gorsze gówna 500/500 w s5.

.

Opublikowano

Ja 130 meczami (75 win /55 lose ) wyszedłem z brązu 3 do silvera 2 .

Jeśli chcesz wejść wyżej niż silver (gold +) to raczej musisz grać na wszystkich liniach , ja dla przykładu z tych 130 gier mam połowę supportami , bo to moja main pozycja , ale na topie , czy mid grać musisz bo nie zawsze możesz iść na swoją pozycję , a w tedy łatwo zlamic . Siedzę dalej w silver bo o ile top mid i bot zdołamy wygrać , to jak zostanie mi jungler to już nie raz zniszczylem mecz i lose , teraz wbije silver 1 a potem będę grał normala na pozycji jungler i męczył ją do poziomu co najmniej dobrego . Więc jak mogę Ci coś poradzić , znajdź swoje słabe strony i je szlifuj , warto czasem zagrać dominiona , mnie to pomogło w poprawie szybkiej orientacji gdzie kto mógłby się znajdować , co sprawiło że mogę przewidzieć gank będąc na linii czy nawet ukraść buff . Pozdrawiam ;P

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...