Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam szybkie pytanie a 'la dyskusja:

• Jakie boty/cheaty polecacie do LoLa? Jakie w ogóle istnieją poza BoL'em?

Piszcie wszystko, co znacie i przychodzi wam na myśl.

Pozdrawiam.

123

Opublikowano

League bot który jest płatny i gorszy od BoL'a :3

Podawajcie dalej.

Btw. Używając BoL'a za free można coś z niego wyciągnąć czy raczej różnica między wersją VIP jest spora?

123

Opublikowano

Różnica pomiędzy VIP a free nie jest spora jest ogromna. Samo korzystanie z VIP Prediction daje Ci dużo większe możliwości a przy dodatkowym zakupie SAC:R jest niebagatelna : )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Różnica pomiędzy VIP a free nie jest spora jest ogromna. Samo korzystanie z VIP Prediction daje Ci dużo większe możliwości a przy dodatkowym zakupie SAC:R jest niebagatelna : )

Co to jest to SAC:R?

123

Opublikowano

Moze byś wyjaśnił o czym mówisz?

Podawajcie dalej.

Btw. Używając BoL'a za free można coś z niego wyciągnąć czy raczej różnica między wersją VIP jest spora?

Z bola za free mozna duzo wyciągnąć. mordekaiser, katarina combo według mnie bardzo dobre skrypty.

Katarina robi takie rzeczy, że nawet sam nie wiesz co sie dzieje a nagle słyszysz "PENTAKILL" :]

Opublikowano

Z bola za free mozna duzo wyciągnąć. mordekaiser, katarina combo według mnie bardzo dobre skrypty.

Katarina robi takie rzeczy, że nawet sam nie wiesz co sie dzieje a nagle słyszysz "PENTAKILL" :]

W tym BoLu za free można mieć max 5 skryptów, tak? Możesz mi w takim razie podać 5 skryptów, które są najlepsze?

Coś na kate może też? Jakieś auto lasthity czy coś też istnieje na wersji free?

Jestem totalnie zielony i proszę was o jakieś wskazówki oraz pomoc.

123

Opublikowano

VIP Prediction - przewidywanie ruchów przeciwnika dla VIP'ów, używa waypointów (czego nie mogą osiągnąć użytkownicy free).

Co to jest to SAC:R?

Sida's Auto Carry: Reborn - nowa wersja SAC: Revamped

Podawajcie dalej.

Różnica jest gigantyczna. Możliwość używania pakietów, VIP Prediction/Prodiction/VPrediction, nieograniczona ilość skryptów, nie czekasz 7d po aktualizacji.

Opublikowano

VIP Prediction - przewidywanie ruchów przeciwnika dla VIP'ów, używa waypointów (czego nie mogą osiągnąć użytkownicy free).

Sida's Auto Carry: Reborn - nowa wersja SAC: Revamped

Różnica jest gigantyczna. Możliwość używania pakietów, VIP Prediction/Prodiction/VPrediction, nieograniczona ilość skryptów, nie czekasz 7d po aktualizacji.

Ok, dzięki. Zatem pewnie lada dzień wezmę się za to i to kupię.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...