Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gimbaza się szerzy.. - To dzuma ?

· Rumek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5 Lat temu gimnazjum wyglądało jak gimnazjum ogarnieci ludzie itp.

w tej chwili jest tam przedszkole.

W szkołach średnich ( technikum, liceum, zawodowka ) byli praktycznie dorośli ludzi teraz napływa tam gimbaza i zaraża wszystkich swoja dzumą

Czy za 10 lat w firmach będą pracować gimby?

Świat za 100 lat upadnie :)

harnasiek ma 14 lat i dalej siedzi w 4 klasie podstawówki :)

Opublikowano

Może dlatego, że jeszcze 5 lat temu nie było takiego szpanowania pieniędzmy i instagrama.Dzisiaj właśnie ten najgorszy rodzaj gimbazy to bogate dzieciaki, które myślą, że zaistnieją złotym Iphonem 5s i fotką w lustrze, jakimiś swagami, yolami.W szkołach średnich jest jeszcze gorzej, bo dochodzi do tego chwalenie się, kto jaki będzie miał samochód lub jaki rodzicie mu już kupili i to chwalenie się bananów z humana, jakie to oni będą mieli kancelarie adwokackie, bo tatuś albo mamusia takie prowadzą.

Opublikowano

A idż pan w chu. z takim pokoleniem ta cała gim baza nawet nie wie kto to Jan Paweł 2 -.- jprdl trzymajcie mnie też mnie rozpierdala ich wiedza i sposób zachowania i bycia .. zastanawiam się tylko czy to od urodzenia czy to przychodzi z wiekiem ? 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Mam 18 lat i siedze w 2 zasadniczej sory ze cie zawiodlem :/ fakt, coraz wiecej jest takich osob jak ty przez co swiat upadnie :v

Opublikowano

Były dzieci neo, podrosły i tak powstały gimbusy, teraz owe owoce rozwoju atakują pozostałe szczeble edukacji.

Opublikowano

Jeżeli drażni Was zachowanie pewnych osób to dajcie im przykład jak powinni żyć :)
Pokażcie, że zdjęcie ze złotym iPhonem nie jest nawet powodem do dyskusji. Dostaniesz kancelarię po tacie i mamie ? Fajnie, ale ja mam plan otworzyć taką samemu.
Mają kilkanaście lat, postrzegamy życie przez inny pryzmat niż mając ich kilkadziesiąt. Im wcześniej zdacie sobie z tego sprawę, tym łatwiej będzie Wam zrozumieć zachowania niektórych osób.
Najlepiej widać to po latach, kiedy niektóre "gimbusy" dorosły. Podacie sobie ręce, porozmawiacie i stwierdzicie, że to co robiliście X lat temu było głupie  i jednak racja była po Waszej stronie

f.png

Opublikowano

5 Lat temu gimnazjum wyglądało jak gimnazjum ogarnieci ludzie itp.

Ja do gimnazjum chodziłam.....  11 lat temu? I nie uważam, że byliśmy normalni. Byliśmy nienormalni w pozytywny sposób. Tylko wtedy tak internet nie był popularny i nie wrzucało sie każdej głupoty na fb, kwejka, czy inne portale. Młodość jest to po, by szaleć i robić z siebie debila. Wiek dorosły jest po to, by sie łapać za głowę i śmiać z tego, co się robiło za młodu.

Opublikowano

Będą jeszcze gorsze pokolenia, niż ta era gimbusów. Jak się to gender rozwinie, to będzie brak słów.

Opublikowano

Nie ma lepszego tematu do rozmowy? Jak czytam wypowiedzi niektórych użytkowników, zastanawiam się, ile rzeczywiście mają lat. W XXI wieku nie słyszeć o dżumie...

Opublikowano

Będą jeszcze gorsze pokolenia, niż ta era gimbusów. Jak się to gender rozwinie, to będzie brak słów.

Wtedy tylko maczeta w ręke i na miasto.

Narzekacie na tych gimbusów w sumie, chociaż pośmiać się można troche :v

@up

To są pogaduszki, nie musisz tu siedzieć.  Problem nacisnąć ten X w rogu ekranu?

Opublikowano

Wielki problem, mam prawo się wypowiać. Mam prawo także reagować na idiotyzm, który się szerzy. Chcecie się wykazać to piszcie rozsądnie i z głową.

Opublikowano

Wielki problem, mam prawo się wypowiać. Mam prawo także reagować na idiotyzm, który się szerzy. Chcecie się wykazać to piszcie rozsądnie i z głową.

Ale przecież ten temat jest rozsądny i pisany z głową, żadnego tu idiotyzmu nie widzę, nie mam pojęcia o co Ci chodzi. Jakieś argumenty?

Opublikowano

Harnasiiek, to nie zmienia faktu , że sobie siadłeś .

Co do gimbazy. To nie ludzie . TO psychopaci xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Z czasem moze gimbaza będzie normalna i sie zmieni ^^

Coś Ty.. wierzysz w cuda? To jest nierealne, a będzie tylko gorzej.

Mi się wydaje że gimby narodziły się przez komputery i te gierki.

Ja pierwszy komputer miałem w wieku 10 lat i to w dodatju bez internetu :) internet dopiero w wieku jakoś 13 lat.

No i przez te 10 lat żyłem bez komputera to wychodziłem na dwór i zawsze w coś tam z kolegami się bawiliśmy :)

a teraz w prawie każdym domu jest komputer i internet, a dzieciaki już w wieku 5-iu lat siedzą przed tymi komputerami całe doby i mózg im się lasuje.

W dodatku teraz dzieciaczki palą papierosy bo chcą być fajni i od tego też im mózg się niszczy bo nie mogą się prawidłowo rozwijać.. nie wspominam o 10-cio latkach którzy już biorą się za palenia ziółka..

Przez takie używki ich mózg nie może się rozwijać i np. człowiek ma 15 lat, a mózg rozwinięty na poziomie 10-cio latka i zachowuje się jak 10-cio latek.

** Jak są tu jakieś gimbusy, a jest ich tu 3/4 forum :) to radze odstawić używki przynajmniej na pare lat aż dorosniecie.

Dziękuje za uwage.

Opublikowano

Ja pierdole. W dzisiejszych czasach jest jeszcze mniej gimbow w gimbazjum niz kiedys. Teraz mnostwo gimnazjalistow woli sobie pograc na komputerze i raz na jakis czas wyjsc z kolegami i sie przejsc. Tylko ze gimbow najbardziej widac w internecie. Normalni gimnazjalisci pisza normalnie i zachowuja sie normalbie. Polowa gimbow mysli ze nie sa gimbami i robia tego typu tematy. Druga polowa gimbow po prostu robi z siebie idiotow. A jezeli dla was wszyscy gimnazjalisci to gimbusy... Lepiej sie przeprowadzcie ze swojej patologicznej okolicy.

|1361622928-U485574.pngMembers Styczeń 2014|

Uczeń
Opublikowano

Ja pierdole. W dzisiejszych czasach jest jeszcze mniej gimbow w gimbazjum niz kiedys. Teraz mnostwo gimnazjalistow woli sobie pograc na komputerze i raz na jakis czas wyjsc z kolegami i sie przejsc. Tylko ze gimbow najbardziej widac w internecie. Normalni gimnazjalisci pisza normalnie i zachowuja sie normalbie. Polowa gimbow mysli ze nie sa gimbami i robia tego typu tematy. Druga polowa gimbow po prostu robi z siebie idiotow. A jezeli dla was wszyscy gimnazjalisci to gimbusy... Lepiej sie przeprowadzcie ze swojej patologicznej okolicy.

Gimbus=Obraźliwe określenie ucznia uczęszczającego do gimnazjum taka geneza tego słowa 

Co do skrzywienia gimbusów to duży udział miał w tym internet 

Pozdrawiam

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...