Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server =WestPvP=[1000 Slotów] [PvP] [Duza Arena] [Rangi] Zapraszamy!

martin94

Server ===WestPvP===  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci się ten server?

• Tak.
      1
    • Nie (Dlaczego,co jest żle)
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G%C5%82%C3%B3wne%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Nazwa Serwera: ===WestPvP===
                                                          Strza%C5%82ki.gif IP Serwera: WestPvP.pl

Podstawowe%20Informacje.gif

Strza%C5%82ki.gif Wersja Serwera: [1.6.4]
                                                         Strza%C5%82ki.gif Sloty: 1000
                                                         Strza%C5%82ki.gif Rodzaj: PvP
                                                         Strza%C5%82ki.gif White-List: Nie
                                                         Strza%C5%82ki.gif Premium: Nie
                                                         Strza%C5%82ki.gif Nether: Nie
                                                         Strza%C5%82ki.gif PvP: Tak
                                                         Strza%C5%82ki.gif Zwierzeta: Nie

Za%C5%82oga.gif

Strza%C5%82ki.gifWlasciciel

- CoversTv

- Zethik

Strza%C5%82ki.gifHeadAdmin

- TheDav1Doof

Strza%C5%82ki.gifModerator

- RzygamTencza

Dodatkowe%20Informacje.gif

Rangi do kupna:
Strza%C5%82ki.gifVip
Strza%C5%82ki.gifSvip
Strza%C5%82ki.gifMvip

Kliknij.png

Opublikowano

Moze i 1000 slotów ale nie to się liczy maszyna na której stoji niby twój serwer jest tak do kitu ze masakra lagi w ch**

2.Prezentacja jest tak uboga ze...[Cenzura]....

Logo_IGracze.png

Opublikowano

widząc samo " serwer non-hamachi" mogę stwierdzić że to dzieci robią taki serwer (bez obrazy ;)) i tak samo mi się nie wydaje aby było was stać na maszynę minimum 100GB RAM'u. Tak samo już po waszym panelu SmS widzę że serwer jest hostowany na fberhost.pl. BTW, mogę wam zrobić dużoooo lepszą stronę bo patrząc na tą to mam wrażenie że daliście komuś 25ZŁ i zrobił dla was stronę w 5 minut ;).

@Edit //

Przed chwilą zerknąłem na kod całej waszej strony, i widzę tak - 465 nie potrzebnych linijek, kilkanaście linjek z ' ' po 100x, nie potrzebne <br> prawie co 15 linijkę, zamiast użyć tylu css, to użyliście to tylko w sekcjach oraz walnięty napis graczy: 701. jeden PLUS od mnie co do strony to że nie jest zapisana jako HTML5. Ale nie martwcie się, też tak zaczynałem, nie ąż TAK ŹLE, ale podobnie ;)

Opublikowano

Powiem tak co do strony to jest jeszcze niedokończona ,a co do pierwszej oceny powiem tak Nie oceniaj książki po okładce.

Opublikowano

Co ma to powiedzenie do strony, która wykracza poza moje ramy brzydoty ?

Ps. Dziękuje za punkty od moderatora za spam. (oczywiście ocena w prezentacji to spam w końcu to poziom mpc)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...