Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ominąć bana na Hardware ID?

biglager1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Myśle że nie jedna osoba ma z tym problem jak ominąc te blokade w grze.od kilku dni mimo wielu chęci nic nie udało mi sie wskurac a próbowałem wielu sposobów.Co prawda gram teraz na innej wersji ale z chęcia bym wrócił na nasze rodzime podwórko czyli Pl.Mam pytanie czy ktos wie jak to obejść czy pozostaje tylko zmiana komputera.

Opublikowano

Moim zdaniem nie da sie jakos ominac ten ban,duzo ludzi probowalo niestety nic nie wskorali jedynie co mozesz zrobic to zmienic komputer.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

hmm, ID, nie IP- właśnie :D

też to mam...

słyszałem coś że przez VMware  ( wirtualną maszyne ) stajemy się anonimowi... i może da się to obejść

to prawda ?

czy jak już jest BAN to " po ptakach "

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

hmm, ID, nie IP- właśnie :D

też to mam...

słyszałem coś że przez VMware  ( wirtualną maszyne ) stajemy się anonimowi... i może da się to obejść

to prawda ?

czy jak już jest BAN to " po ptakach "

No co Ty.... Robisz virtual hwid i jazda. Dobry program kosztuje 10-20zł , ciężko jest go dorwać za free , albo szjasy na necie są też dużo co robią virtuale :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...