Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o ptrzetłumaczenie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o przetłumaczenie następującego tekstu. Wynagrodzę 2 dniowym limitem lajków.

W miejscach gdzie występuje [ENTER] prosiłbym o przepisanie go.

1. "The Vitality System is a means to temporarily[ENTER]boost your characters attributes.[ENTER]You can fuse equipment parts over Level 40[ENTER]to create between 0 and 15 Vitality Ores.[ENTER]"
2."Once you acquired 30 Vitality Ores you can[ENTER]attempt to fuse them into a Vitality Stone.[ENTER]When successful you can use it to fill up[ENTER]your Vitality Gauge. When full it increases all your[ENTER]Attributes by 10%! It depletes after 2 hours ingame time.[ENTER]"
 3."Unfortunately you can not use the Vitality System[ENTER]right now since you are lower than Level 40.[ENTER]"
 4."You have the required level.[ENTER]If you want, fuse equipment over Level 40[ENTER]by drag&drop onto the Alchemist to create     Vitality Ore.[ENTER]"
5. "You need Level 40 to fuse Vitality Ores or Stones.[ENTER]"
 6."I can not create Vitality Ores with this item."
7."I can not create Vitality Ores with this item.[ENTER]I need equipment of Level 35 or higher."
8."Do you want to sacrifice this item for Vitality Ores?"
 9."Yes, let's do it!"
 10."No I changed my mind."
 11."Enhancement failed. No Vitality Ore produced.[ENTER]"
12. "Stwórz Kryształ Energii."
13."Yes I want to try."
 14."No I changed my mind."
 15."You changed your mind?[ENTER]Alright, if you want to give it[ENTER]another try talk to me.[ENTER]"
 16."You don't have enough money.[ENTER]You need 1.000 Yang for this enhancement.[ENTER]"
17."Let's see...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Yes, it worked![ENTER]Here's your Vitality Stone![ENTER]"
 18."Let's see...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Hm... unfortunately that didn't work[ENTER]I'm sorry.[ENTER]"

19."Let's see...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Yes, it worked![ENTER]Here's your Vitality Stone![ENTER]"

Opublikowano

1. "System Witalności jest środkiem do czasowego[ENTER]doładowania atrybutów twojej postaci.[ENTER]Możesz przetopić części ekwipunku o poziomie większym niż 40[ENTER]żeby stworzyć od 0 do 15 rud witalności.[ENTER]"

2. "Po nabyciu 30 rud witalności możesz[ENTER]próbować przetopić je w kamień witalności.[ENTER]Gdy ci się uda możesz użyć go do wypełnienia[ENTER]twojego wskaźnika witalności. Gdy jest pełny zwiększa wszystkie twoje[ENTER]atrybuty o 10%! Wyczerpuje się on po 2 godzinach w grze.[ENTER]"

3. "Niestety nie możesz użyć systemu witalności[ENTER]dokąd twój poziom jest niższy niż 40.[ENTER]"

4. "Masz wymagany poziom.[ENTER]Jeśli chcesz, przetop ekwipunek powyżej 40 poziomu[ENTER]poprzez złapanie i upuszczenie na alchemiku, aby utworzyć rudę witalności.[ENTER]"

5. "Potrzebujesz 40 poziomu, żeby przetopić rudę witalności lub kamienie.[ENTER]"

6. "Nie mogę stworzyć rudy witalności z tego przedmiotu."

7. "Nie mogę stworzyć rudy witalności z tego przedmiotu.[ENTER]Potrzebuje ekwipunku o poziomie 35 lub wyższym."

8. "Czy chcesz poświęcić ten przedmiot na rudę witalności?"

9. "Tak, zróbmy to!"

10. "Nie, zmieniłem zdanie."

11. "Przetwarzanie nieudanie. Nie stworzono rudy witalności.[ENTER]"

12. "Stwórz Kryształ Witalności."

13. "Tak, chcę spróbować."

14. "Nie, zmieniłem zdanie."

15. "Zmieniłeś zdanie?[ENTER]W porządku, jeśli chcesz dać[ENTER]inny porozmawiaj ze mną.[ENTER]"

16. "Nie masz wystarczająco pieniędzy.[ENTER]Potrzebujesz 1.000 Yang na to przetworzenie.[ENTER]"

17. "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Tak, to działa![ENTER]Tutaj jest twój kamień witalności![ENTER]"

18. "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Hm... nieszczęśliwie to nie zadziałało[ENTER]Przykro mi.[ENTER]"

19.  "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Tak, to działa![ENTER]Tutaj jest twój kamień witalności![ENTER]"

Opcjonalnie zamienić kamienie witalności na kryształy energii, rudę witalności na rudę energii i system witalności na system energii.

Opcjonalnie zamienić przetapianie na przetwarzanie.

Możesz sprawdzić, czy nie przegapiłem jakiegoś ENTERA

Proszę bardzo! :)

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

1. "System Witalności jest środkiem do czasowego[ENTER]doładowania atrybutów twojej postaci.[ENTER]Możesz przetopić części ekwipunku o poziomie większym niż 40[ENTER]żeby stworzyć od 0 do 15 rud witalności.[ENTER]"

2. "Po nabyciu 30 rud witalności możesz[ENTER]próbować przetopić je w kamień witalności.[ENTER]Gdy ci się uda możesz użyć go do wypełnienia[ENTER]twojego wskaźnika witalności. Gdy jest pełny zwiększa wszystkie twoje[ENTER]atrybuty o 10%! Wyczerpuje się on po 2 godzinach w grze.[ENTER]"

3. "Niestety nie możesz użyć systemu witalności[ENTER]dokąd twój poziom jest niższy niż 40.[ENTER]"

4. "Masz wymagany poziom.[ENTER]Jeśli chcesz, przetop ekwipunek powyżej 40 poziomu[ENTER]poprzez złapanie i upuszczenie na alchemiku, aby utworzyć rudę witalności.[ENTER]"

5. "Potrzebujesz 40 poziomu, żeby przetopić rudę witalności lub kamienie.[ENTER]"

6. "Nie mogę stworzyć rudy witalności z tego przedmiotu."

7. "Nie mogę stworzyć rudy witalności z tego przedmiotu.[ENTER]Potrzebuje ekwipunku o poziomie 35 lub wyższym."

8. "Czy chcesz poświęcić ten przedmiot na rudę witalności?"

9. "Tak, zróbmy to!"

10. "Nie, zmieniłem zdanie."

11. "Przetwarzanie nieudanie. Nie stworzono rudy witalności.[ENTER]"

12. "Stwórz Kryształ Witalności."

13. "Tak, chcę spróbować."

14. "Nie, zmieniłem zdanie."

15. "Zmieniłeś zdanie?[ENTER]W porządku, jeśli chcesz dać[ENTER]inny porozmawiaj ze mną.[ENTER]"

16. "Nie masz wystarczająco pieniędzy.[ENTER]Potrzebujesz 1.000 Yang na to przetworzenie.[ENTER]"

17. "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Tak, to działa![ENTER]Tutaj jest twój kamień witalności![ENTER]"

18. "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Hm... nieszczęśliwie to nie zadziałało[ENTER]Przykro mi.[ENTER]"

19.  "Zobaczmy...[ENTER][ENTER]...[ENTER][ENTER]Tak, to działa![ENTER]Tutaj jest twój kamień witalności![ENTER]"

Opcjonalnie zamienić kamienie witalności na kryształy energii, rudę witalności na rudę energii i system witalności na system energii.

Opcjonalnie zamienić przetapianie na przetwarzanie.

Możesz sprawdzić, czy nie przegapiłem jakiegoś ENTERA

Proszę bardzo! :)

Dziękuje Bardzo ! przez 2 dni poleci tyle lajków ile tylko się da! :) Proszę o zamknięcie Tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...