Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Technika który postawi serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam technika który postawi serwer Metin2. Mam osobę która zasponsoruje projekt. Ja jestem  odpowiedzialny za znalezienie DOBREGO technika który postawi serwer jak i bedzie sie nim zajmował od strony technicznej w czasie jego działania. 

gg: 25742403

Opublikowano

Jak już pisałem ja nie jestem sponsorem. Znajomy chce zasponsorować projekt jako, że ja się słabo znam jak i on a ma kasę, serwerownie oraz chęci wiec dlaczego nie? :)  nie szukam ,,kurek'' jak to napisałeś sam też będę w miarę swoich możliwości zaangażowany w tworzenie serwera do tego będę odpowiedzialny za masę innych rzeczy związanych z serwerem jeśli o to Ci chodzi.. Dlatego szukam dobrego technika jak i reszty załogi do pomocy. Oczywiście zapłata, za wykonywaną prace przez technika to kwestia dogadania się. 

Opublikowano

Jak już pisałem ja nie jestem sponsorem. Znajomy chce zasponsorować projekt jako, że ja się słabo znam jak i on a ma kasę, serwerownie oraz chęci wiec dlaczego nie? :)  nie szukam ,,kurek'' jak to napisałeś sam też będę w miarę swoich możliwości zaangażowany w tworzenie serwera do tego będę odpowiedzialny za masę innych rzeczy związanych z serwerem jeśli o to Ci chodzi.. Dlatego szukam dobrego technika jak i reszty załogi do pomocy. Oczywiście zapłata, za wykonywaną prace przez technika to kwestia dogadania się. 

Co potrafisz, po tej wypowiedzi uświadomiłeś mnie że jesteś GM.

Opublikowano

leje na to co sobie uświadamiasz szukam pomocy a nie zwady wiec odpuść te bezsensowne komentarze bo widzę, że nie tylko w tym temacie piszesz durnoty. Nie będę się z tobą wdawał w dalszą dyskusję bo nic dobrego z tego nie wyniknie.

Widzę, że kolejny założył sobie świeże konto i nabija posty bezsensownymi komentarzami.

Opublikowano

@UP

Zadam Ci proste pytanie: Znasz tego pana, że go oceniasz?

Jeżeli nie, to daruj sobie nabijanie postów. To co napisałeś to wielkie kłamstwo.

Nie sądzę, że jeżeli jedna osoba kłamie, wszystkie muszą robić to samo. Ludzie różnią się od siebie wszystkim i nie ma dwóch takich samych.

Widzisz więc, że nie każdy to kłamca. 

P.S. 

Po piśmie nie powiem, że jestem wstanie wyciągnąć coś z Ciebie, ale polecić mogę.

@P.S.

Nie każdy w tych czasach musi być sponsorem lub technikiem aby zakładać projekt.

Zaufaniem darzy się osoby z doświadczeniem na "rynku metina", jednak z czasem oni opuszczą nas, 

i nastąpi nowe pokolenie, a więc trzeba dać szansę i innym.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Dziękuje Panom up za miłe słowa. :) Co do zysku to jak już pisałem jeśli znajdzie się dobry technik który podejmie się tego zadania to kwestia dogadania się ze sponsorem jakie kwoty za wykonywaną pracę by go satysfakcjonowały. Szukam naprawdę kogoś kto zna się na rzeczy bo już jeden zagwarantował mi, że bez problemu potrafi postawić serwer a przyszło co do czego w połowie zrezygnował ponieważ zadanie go przerosło... Dlatego piszcie jak jesteście w pełni pewni podołania temu zadaniu bo naprawdę szkoda Waszego jak i naszego czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...