Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8.11

Chatter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Map jest już 37, a gra zajmuję 15GB. Bladego pojęcia nie mam co oni tam robią.

Opublikowano

Map jest już 37, a gra zajmuję 15GB. Bladego pojęcia nie mam co oni tam robią.

Mapa, nowy tryb gry (to raczej od strony swrwera), przekwalifikowanie załogi, poprawili wieeeele map (wydaje mi się że każdą mapę od nowa trza ściągać), poprawki w cieniach, naprawiono efekty migotania śladów gąsienic na zimowych mapach, zmieniony system kar, poprawy w modelach, których jest masa (typek itp.), wyłączenie czatu, coś tam z kamuflażem, znacznik pożaru, poprawy w chacie głosowym, nowe medale, nerfy, buffy, reszty nie chce mi się pisać. 

Wydaje mi się, że będzie 1GB :) Same poprawki map i czołgów z 500-700mb

Opublikowano

Mapa, nowy tryb gry (to raczej od strony swrwera), przekwalifikowanie załogi, poprawili wieeeele map (wydaje mi się że każdą mapę od nowa trza ściągać), poprawki w cieniach, naprawiono efekty migotania śladów gąsienic na zimowych mapach, zmieniony system kar, poprawy w modelach, których jest masa (typek itp.), wyłączenie czatu, coś tam z kamuflażem, znacznik pożaru, poprawy w chacie głosowym, nowe medale, nerfy, buffy, reszty nie chce mi się pisać. 

Wydaje mi się, że będzie 1GB :) Same poprawki map i czołgów z 500-700mb

Te trzy zielone to raczej jedyne 'większe' poprawki. Ale tak czy inaczej nie chce im się, bo przy pobieraniu czystej gry ściąga się ok. 6GB, a to wszystkie mapy, modele, silnik graficzny.

Te czerwone to zmiany w GUI które ważą niewiele lub rzeczy które klient ma w głebokim poważaniu bo wszystko robi serwer. Ale fakt, nie pomyślałem o mapach i modelach.

Opublikowano

Ale coś musi ważyć te 1GB. Nie mam pojęcia ile ważą mapy i modele, ale z 500mb może będzie. 1GB to nie jest dużo, mi się patch szybko ściągnął, a mam neta tylko 10Mb

Opublikowano

Ale coś musi ważyć te 1GB. Nie mam pojęcia ile ważą mapy i modele, ale z 500mb może będzie. 1GB to nie jest dużo, mi się patch szybko ściągnął, a mam neta tylko 10Mb

Mapy i modele, nie chciało im się też dobrze pakować. I tyle. Ja ze ściąganiem miałem istną mordęge, bo to wyglądało tak: odpalam launcher, przez jakiś czas pobiera co sekundę 0,5-1,5MB a po jakimś czasie już nic. Restartuje launcher, znowu pobiera normalnie. Po chwili zwalnia, restartuje launcher. I tak w kółko przez 2 godziny. PSP sobie chociaż odpaliłem, bo bym zdechł z nudów.

Opublikowano

Lagi, spadek fpsów i nerf TDków - patch 8.11

Mi jakoś podskoczyły fpsy lagi były przez serwer, nerf TD to raczej nie w cliencie, bo to od serwa zależy ile ładujesz i po ile strzelasz.

Opublikowano

Ja tam na spadek fps nie narzekam mi wręcz podrosły na poprawionej grafice o 12 

sam patch niósł ze sobą nerf TD DZIĘKI ! ale zapomnieli znerfić ob w t110e5 

dodał NIE 1 ALE 3 nowe mapy:

Zimowy Himelsdorf

Ruinberg w ogniu (na poprawionej wygląda jak cud miód i orzeszki)
Wichura

Po za tym wniósł kilka poprawek do grafiki i konfrontację która jest dla mnie spoko (amerykanie robią sieczkę z innych nacji)

A przed wszystkim patch wniósł OLBRZYMIE PINGI OD STRONY SERWERA ale da się wytrzymać po za godzinami szczytu na eu1

signature.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...