Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc Nagrywanie

suzumaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem zacząć nagrywać filmiki WarRocka :)) Tylko jest jeden problem .. używam Bandicama, gdy włączam nagrywanie, po chwili WarRock się zacina, bądź wywala do pulpitu... proszę, błagam o pomoc. P.S. Dzieje się tak z każdym programem jak: Fraps, HyperCam 3, MSI Afterburner... Posiadam WIN XP SP3...

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Nwm czemu nie mogę dać screena... Ale piszę co i jak:

System:
Microsoft Windows XP
Professional
Wersja 2002
Dodatek Service Pack 3

Zarejestrowano dla:
bla bla bla

Komputer:

AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+
2.10 GHz. 2.00 GB Ram.

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Na takim sprzęcie za dobrze nie ponagrywasz, więc nie dziw się, że masz mało klatek... A co z kartą graficzną?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Karta graficzna 512MB (mam ATI Radeon HD 3400) ale ujmniji , mi nie chodzi o to że będzie mulić, tylko WarRock się wyłącza!...

POMOŻE KTOŚ?

xSh4ndyx.png

Opublikowano

Dzieje się tak chłopie, ponieważ aplikacja ta widzi program, jak "hack", że tak powiem i automatycznie dostajesz crasha na logike.

Możesz próbować dwoma sposobami:

1. program 2. gra

1. gra 2. program

(odpalanie)

lub

Mirillis Action! - download wujek gugel :)

Na bank pomocne :P

"Alea iacta est!"

Opublikowano

Dzieje się tak chłopie, ponieważ aplikacja ta widzi program, jak "hack", że tak powiem i automatycznie dostajesz crasha na logike.

Możesz próbować dwoma sposobami:

1. program 2. gra

1. gra 2. program

(odpalanie)

lub

Mirillis Action! - download wujek gugel :)

Na bank pomocne :P

Mirilis jest na Windows 7, a kolega ma XP :)

Wątpię, żeby to była wina złej interpretacji tych programów, ponieważ wiele osób nimi nagrywa i jest w porządku. 

Opublikowano

Mi fraps dobrze dziala w WR i nie wykrywa go jako hacka. Ale polecam do tego to co @Up, czyli Mirillis Action!

Wazne jest tylko by ustawic nagrywanie ekranu, a nie gry. Bo jak wlaczasz nagrywanie gry to podpina sie to pod proces i WR wykrywa ten program jako hack..

@Up

Ohh ... te XP takie stare, ze nic na nich nie dziala ... ale w sumie byla wersja pod XP, ale dzialala tylko na SP 2 ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Znalazłem, nie działa. Mam pytanie do speców: Żebym mógł nagrywać , jaki windows jaki procek i ile ramu mi potrzebne ? (co najmniej)

xSh4ndyx.png

Opublikowano

UP@ Win 7 procesor 3+ rdzeni po 3,5 Gh, a ramu z 8 Gb. Nie będzie nawet zacięcia w warrocku przy nagrywaniu ;)

// Twoim zdaniem przy WIN 7 i intel core i5 4x3.1 GHZ oraz 4 GB ram będzie się zacinało? Chyba nie... |||Wilczek :)

Opublikowano

UP@ Win 7 procesor 3+ rdzeni po 3,5 Gh, a ramu z 8 Gb. Nie będzie nawet zacięcia w warrocku przy nagrywaniu ;)

To jest lekka przesada... Mam dwa rdzenie 2.4 GHz, 2GB ram i gdy mialem karte graficzna NVIDIA GT8600 (512mb), przy nagrywaniu nie bylo najmniejszych scin, na wysokich detalach. Teraz mam 128mb karte graficzna i nie nagrywam. Duzo zalezy od karty graficznej :)

Opublikowano

UP@ Ja mam dwa rdzenie 2,9 GHz 4 GB ram karte graficzną NVIDIA GeForce GT 440 i mi ścina przy nagrywaniu ;P

Nowy komp będzie jak będę mieć średnią na koniec roku 4.0+ x.x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...