Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QBZ95 vs SCAR LIGHT

PaczajLeci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc jestem zainteresowany kupnem jednej z tych broni, dawajcie +/- broni. Mysle tez nad ak-47 i xm8 co wy na to?

Mam takie pytanie czy nadal ludzi pisza scar light noob i kickaja za granie ta bronia?

Opublikowano

Polecam kupić ak-47. Jak nauczysz się nim grać to jest tobardzo dobra broń, a jednocześnie jest bronią eslową 

2isw7yf.png

Opublikowano

dawniej gralem ak-47 ostatnio tez crystal mialem, ak jak dla mnie ok 

ale takie ostateczne pytanie QBZ95 czy ak47? obecnie mam k2 awm deagle i mysle co dalej

Opublikowano

QBZ  to takie połączenie m4a1 i ak47. Ma podobną celność do m4a1 i trochę mniejszy dmg od ak47, a recoil to już inna bajka. Oczywiście wybierz QBZ.

iuub.png

Opublikowano

Najlepszą bronią do tzw. One-Tap'ów jest M4 i AK 47 zwykłe. Nie ma lepszych broni jednakże ludzie którzy nie potrafią grać kupują m4 iron beast itd itp co psuje bardzo grę bo z8 i eu poszli na kasę tak wiem że to tak działa ale mógłby być dla samego ESL jakiś serwer gdzie nie ma żadnych specjalnych broni tylko same podstawowe i to wszystko. Wtedy ta gra miała by sens :D

A co do tych broni to nie polecam żadnej :) Scar jest dla no skillowców a QBZ w sumie ma mały dmg. Więc zastanów się nad ak47/74, m4a1 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...