Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Expilem z svackiem na ems i dostalem w ciagu 2 miechow 3 razy bana za niego :)

Apropo full god moda to samo-6x ban

Opublikowano

Wow, a jednak jesteś hackerem, widziałem jak się zawzięcie z moim bratem na CP kłóciłeś... Jeśli już tak się o to wykłócasz to mógłbyś być bardziej ostrożny, a nie afiszujesz się z tym na forum z hackami...

Svac Nie Jest Niewykrywalny* -.-

Nigdy nie był oO Wystarczy że Cię GM zobaczy albo ktoś wyśle raport i już masz bana. sVac to nie Tubi że nie widać że czegoś używasz, więc bardzo łatwo jest za to wyrwać bana(na Kradii najłatwiej, bo na Deme - 1 GM jest jako tako dostępny, więc łatwo jest hackować). A po drugie - za KAŻDEGO hacka którego używasz możesz dostać bana. Bez wyjątków.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
a co do raporta to ja jestem bezpieczny

Co niby jakieś układy masz? Wystarczy że Cię ktoś raportnie i masz bana, więc nie jesteś bezpieczny. Chyba że GM jest twoim kumplem albo bratem, w co w 99.9(9)% nie wierzę f3

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

iRokushou nie rób spamu kazdy inny dostał by od ciebie za takie cos warna f7 -.-

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Ty mnie będziesz pouczać? To nie jest spam, a jak Ci coś nie pasuje to zaraz ty możesz dostać warna za offtopic.

ek0nlf.png
By
Miyoshi.

Opublikowano

Stymonek.... Jest wiele określeń na twoją głupotę.

Ja wybrałem FacePalm z powiedzeniem:

"Niech on już wypierdala bo wkurwia iroku i innych"

Opublikowano

stymonek jaki masz nick a maple i na jakim świecie grasz ? ciekawe czy serio nie dostaniesz bana :)

jak napisał iRokushou, każdy hack może spowodować blokadę konta ;/

@iRokushou

ale Marcin535 ma rację... a tym "ty mnie będziesz pouczać to przegiąłeś... jak byś się wywyższał i chciał pokazać co to nie TY

polecam zamknięcie tematu bo nic nie ma w nim ciekawego... a to że bana można dostać to każdy wie ;/

@xemon12

wiesz ja to pierdole, dostane bana wyjebane, płakać nie będę ... to że on ma moderatora to nie znaczy że jest lepszy. i że może więcej. on jest po to aby karać za spam, a nie go robić.. w tym wypadku to ja mam racje ... a nie on... zresztą już nie raz się przekonałem że moderator nie zawsze ma racje

Opublikowano

A co to ku***wa jakiś bóg zachowujesz sie jak jakiś lizodup. Żeby nie robic offtopic: Bana mozesz dostac za kazde zmiany w plikach .wz tylko nie które są widocze a nie które mniej

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...