Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy można upodobnić GTA San Andreas do GTA V?

gigakacper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Bardzo mnie denerwuje długie wyczekiwanie na pecetową wersję GTA V. W ciągu tego długiego czasu zaciekawiłem się tym, czy można upodobnić np. GTA San Andreas bardziej do Tej najnowszej wersji tzn. poprawić grafikę. Aktualnie GTA SA chodzi mi śpiewająco na (dosłownie) maksymalnych parametrach ale ciągle mi mało. Czy jest jakiś sposób (mod czy coś w tym stylu) na zwiększenie grafiki? I czy można wgrać mapę podobną jaka jest w GTA V?

Opublikowano

Jedynym sposobem są poszukiwania, są mody na poprawienie detali, ale czy można upodobnić SA do V tego nie wiem. Podejrzewam, że nie skoro wersji na PC jeszcze nie ma.

Opublikowano

Można pobrać shader'y upodobniające do GTA IV, do V to nie wiem :/

A jeśli masz GTA IV, to możesz pobrać mod na skakanie między postaciami, takie jak w GTA V,

Opublikowano

ENB series. Bardzo bardzo dużo jest programów. SRT 1.8. HUDa możesz nawet wgrać. Ale mapy nie ma.A od 

A co robi ten SRT 1.8 i moje kolejne pytanie: czy takie ulepszenia pójdą na karcie graf. Radeon HD 7770 gDDR 5 2 gb?

a i czy moglibyście podać linka do tych shader'sów-ZEDn oraz czy są jakieś paczki z samochodami podobnymi do gta V?

Opublikowano

A co robi ten SRT 1.8 i moje kolejne pytanie: czy takie ulepszenia pójdą na karcie graf. Radeon HD 7770 gDDR 5 2 gb?

a i czy moglibyście podać linka do tych shader'sów-ZEDn oraz czy są jakieś paczki z samochodami podobnymi do gta V?

SRT,dodaje nowe drogi. Co do tematu, spróbuj użyć Summer ENB. ;)
Opublikowano

ENB Z:

Według mnie najładniejsze ;p

W Opisie masz download

+ Działa na SAMP'ie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...