Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM By Blademaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O Mnie:

Zacznijmy od tego że się przedstawię, mam na imię Konrad, mam 17 lat  Moje główne zainteresowania to obróbka filmów, modernizacja forum oraz grafika. Na serwerach metin głównie zajmowałem się reklamą, grafiką, modernizacją for oraz "Gmowaniem"  Jestem w stanie poświęcić na serwerze od 7 do 9 godzin dziennie. Jestem osobą godną zaufania, mam równo pod sufitem u sumiennie wykonuje swoje pracę.

Posiadam oczywiście mikrofon i bardzo chętnie będę przebywał na TeamSpeak3  :)

Oferuję:

- Pomoc przy serwerze.

-Grafikę.

- Reklamę serwera na youtubie.

- Nagranie gameplaya z serwera.

- Łatwy i szybki kontakt.

- eventy na serwerze.

- Wyłapywanie cheatów.

- Sporo wolnego czasu który mogę poświęcić na życie serwera.

- Sprawdzanie serwera pod kątem bugów, i szybkie alarmowanie jeżeli takie wystąpią.

- Solidną i sumienną pracę.

- Opieke nad serwerem.

- Odpowiadanie na różne pytania graczy dotyczące serwera.

- I Wiele więcej.

Doświadczenie:

Nie ukrywam że doświadczenie mam sporo, grę z metinem zacząłem gdy był tylko serwer Monastyr i feniks(nie wiem dokładnie ile lat temu to było) Po jakimś czasie przerzuciłem się serwery prywatne z ambicją zostania kimś więcej niż zwykłym graczem. Udało mi się zostać gmem na serwerze TheNextLand, niestety serwer stał zaledwie kilka miesięcy. Potem zostałem gmem na zagranicznym serwerze Soulju(tak, angielski nie jest mi obcy) Niestety ten serwer też padł po kilku miesiącach. Potem zostałem gmem na serwerze elitemt2, lecz z powodów osobistych musiałem zrezygnować, Rangę Game-Master posiadałem również na serwerze rivendel.eu lecz serwer padł z powodu ciągłych ataków. Na każdym z serwerów nie było na mnie skarg, rodzice dobrze mnie wychwalali.

Moje doświadczenie na youtubie może nie jest jakieś wielkie, Ale zawsze cos nagram.

Kontakt: 

- GG - 49955081

- PW na Mpcforum.

proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania, pozdrawiam.

Jebać serwer, sposób na darmowe smocze monety Laneris.pl ---> https://www.youtube.com/watch?v=IedfWlMKaRk

Opublikowano

Może trochę kolory za jaskrawe... 

Ogólnie bardzo interesujący fragment, oprócz błędów (kilku) nie ma tam nic większego.

Jedyna rzecz, która mnie martwi to 6-8 h dziennie na metina, w Twoim wieku stary to szkoła, a nie wagary :) 

Myślę, że dałbyś radę na tej posadzę ;) Ode mnie życzę powodzenia z serca i pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...