Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DayZ SA za darmo?

Cas93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko, DayZ Standalone można już zakupić na Steam ?

8CL5fT6.jpg

To jest ten pierwszy Tytuł za 23,99 euro ? czy to jest ta starsza wersja DayZ ?

Jeżeli tak to bardzo bym prosił żebyście mi powiedzieli gdzie mogę zakupić DayZ Standalone ponieważ nie znam się na tym.

Opublikowano

Mam jeszcze takie pytanko, DayZ Standalone można już zakupić na Steam ?

8CL5fT6.jpg

To jest ten pierwszy Tytuł za 23,99 euro ? czy to jest ta starsza wersja DayZ ?

Jeżeli tak to bardzo bym prosił żebyście mi powiedzieli gdzie mogę zakupić DayZ Standalone ponieważ nie znam się na tym.

Ten pierwszy tytuł za 23,99 euro to DayZ: Standalone.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano
Ten pierwszy tytuł za 23,99 euro to DayZ: Standalone.

Dziekuję za pomoc :)

Ostatnie pytanko mam odnośnie Steam, wam też ceny wyświetlają się w walucie Euro ? można to jakoś zmienić ?

Opublikowano

Dziekuję za pomoc :)

Ostatnie pytanko mam odnośnie Steam, wam też ceny wyświetlają się w walucie Euro ? można to jakoś zmienić ?

Nie, każdemu się wyświetlają, ale DayZ kosztuje 100zł z groszami.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ja kupiłem na steamie za PSC 100zł

Jednak okazało się że to za mało bo gra kosztuje 103zł.

Miałem szczęście że kolega miał resztkę swojego PSC :D

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

Ta gra niema traila do pobrania.

Chyba że zakupisz grę przez stronę producenta lub steam.

Dzieci już by chciały piracić grę. 

g1359166629958441808.jpg

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ta gra niema traila do pobrania.

Chyba że zakupisz grę przez stronę producenta lub steam.

g1359166629958441808.jpg

No sam tytuł tematu jest po prostu żałosny. Wszystko by chcieli za friko. A oficjalnie, to każdy zainteresowany wie, że DayZ SA stoi po 24 euro. Jest też mały sposób, który pozwoli kupić DayZ za 90zł czyli jeszcze mniej niż 24 euro.

jqeuR.png

Opublikowano

No sam tytuł tematu jest po prostu żałosny. Wszystko by chcieli za friko. A oficjalnie, to każdy zainteresowany wie, że DayZ SA stoi po 24 euro. Jest też mały sposób, który pozwoli kupić DayZ za 90zł czyli jeszcze mniej niż 24 euro.

Temat można już zamknąć ponieważ znalazłem grę za darmo do pobrania i na luzie gram na wszystkich serwerach.

Skoro żałosne jest to że chcę grę dostać za darmo, to tak samo i ty jesteś żałosny kiedy to z sieci pobierasz muzykę lub film.

Opublikowano

Temat można już zamknąć ponieważ znalazłem grę za darmo do pobrania i na luzie gram na wszystkich serwerach.

Skoro żałosne jest to że chcę grę dostać za darmo, to tak samo i ty jesteś żałosny kiedy to z sieci pobierasz muzykę lub film.

Twórcy gry potrzebują kasy na usprawnianie gry i wydawanie patchy, więc piracenie tej gry to czyste skurwysyństwo.

Dobrych gier się nie piraci. Rozumiem jeszcze Battlefield 4 albo podobne gówno.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

@RADTOR. Nie pitol bzdur na temat "niepiracenia dobrych gier". Na rosyjsko jezycznych stronach jest tego multum, a patche (DayZ SA) pojawiają sie na drugi dzień. Niestety, sam wydałem 100 zl. na DayZ i załuje. Co prawda nie z powodu "piracenia" ale ze wzgledu na "zawartość". Choć to odrębny temat ;)

test

Opublikowano

@RADTOR. Nie pitol bzdur na temat "niepiracenia dobrych gier". Na rosyjsko jezycznych stronach jest tego multum, a patche (DayZ SA) pojawiają sie na drugi dzień.

Wiem, że piraci są i piracą, ale mówię, że to czyste skurwysyństwo.

Niestety, sam wydałem 100 zl. na DayZ i załuje. Co prawda nie z powodu "piracenia" ale ze wzgledu na "zawartość". Choć to odrębny temat ;)

Racja, że może za mało, ale pomyśl co będzie za rok ;) .

graphic.pnggraphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sam bym takiego piratka wzią nie ze względu na to że mnie nie stać czy też jestem skurwysynem, poprostu producent nawet dema nie udostępnił nawet próbki a po internetach takie plotki latają że optymalizacja jest totalnie skopana. Ja wszystko rozumiem że alpha że wczesny dostęp ale też nie kupię nic w ciemno. Skoro gra jest wydana do sprzedaży to nie ze względu na to że kochają fanów i już im dają grę niech mają i się bawią lecz ze względu na to że nie mają za co kontynuować prac tak? Jak już wydali grę na swiatło dzienne i dobrze wiedzą że optymalizaja jest totalnie skopana a podane przez nich wymagania "minimalne" wcale nie spełniają wymagań mogli by wydać demo w formie gry przeh 30min za darmo.

xxx

//forum nie popiera piractwa

//Czaka

Opublikowano

Sam bym takiego piratka wzią nie ze względu na to że mnie nie stać czy też jestem skurwysynem, poprostu producent nawet dema nie udostępnił nawet próbki a po internetach takie plotki latają że optymalizacja jest totalnie skopana. Ja wszystko rozumiem że alpha że wczesny dostęp ale też nie kupię nic w ciemno. Skoro gra jest wydana do sprzedaży to nie ze względu na to że kochają fanów i już im dają grę niech mają i się bawią lecz ze względu na to że nie mają za co kontynuować prac tak? Jak już wydali grę na swiatło dzienne i dobrze wiedzą że optymalizaja jest totalnie skopana a podane przez nich wymagania "minimalne" wcale nie spełniają wymagań mogli by wydać demo w formie gry przeh 30min za darmo.

//forum nie popiera piractwa

//Czaka

Żadne usprawiedliwienie.

Twórcy mówią, żeby nie kupować, bo Alpha z bugami to nie kupuj.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Dlatego narazie nie kupuje. Jeżeli będzie wszystko ok to zapłacę z wielką chęcią bo komu się chce bawić w te cracki itp. Nie mam 100zł wywalić na grę w którą nie będę mógł zagrać wolał bym dać rodzeństwu ... ale jeżeli zadziała to nie ma sprawy myślę że producenci się nie obrarzą jeżeli przetestuje na piracie

Opublikowano

Dlatego narazie nie kupuje. Jeżeli będzie wszystko ok to zapłacę z wielką chęcią bo komu się chce bawić w te cracki itp. Nie mam 100zł wywalić na grę w którą nie będę mógł zagrać wolał bym dać rodzeństwu ... ale jeżeli zadziała to nie ma sprawy myślę że producenci się nie obrarzą jeżeli przetestuje na piracie

Szczerze? Przeczytaj 10 post:

http://forums.dayzgame.com/index.php?/topic/155089-is-it-worth-buying-dayz-standalone-yet-rocket-response/

Cierpliwości. Wyjdzie pełna wersja to przetestujesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Przetestowałem, może to niektórych uspokoi. 90% tak zwanych cracowanych serwerów to dno... 10% to serwery zapełnione z lagami i pingiem 300 wiec nie sądze aby to jakoś mogło wpłynąć rozwój tego tytułu. Co do mnie to jednak narazie nie kupię mam stałe 28fps ale przy niskich ustawieniach powiem szczerze że mam straszną ochotę zagrać i kupie napewno jak tylko wejdzie lekka optymalizacja bo mam używanie procka i ramu i gpu nie wiecej niż 50% przy tej grze a fps niski, jeżeli nad tym popracują ten tytuł napewno znajdzie sie w mojej bibliotece. Ogolnie masz pożądnego PC? nie marnuj go na pirackie serwery których i tak nie zagrasz ... Kup za te 90 zł i się ciesz :)

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Skończ kłamać gimbusie. Na pewno nie grasz na serwerach takich jak na legalnym DayZ. Crackowane serwery to dno i nie pieprz mi synek, że grasz na luzie bez ogromnych lagów, rubberbandingu, super kurewskiego pingu. 

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...