Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SpinTires - krótki opis gry.

jhmp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Ostatnio przeglądałem internet i napotkałem gre o nazwie Spin Tires, po piwerszysm uruchomieniu byłem bardzo zadowolony z tej gry bo nawet na słabym komputerze (jakiejś lepszej suszarce) można spokojnie pograć.
Oto kilka screenshotów z gry:

Link do strony z grą:

http://www.spintires.com/

ScreenShoty:

y9wtccT.jpgP7nM2og.jpgVrHGmMG.jpgGqZAK3v.jpgqiiOzdn.jpgMe2USeW.jpgiHXEMBT.jpg

Skanu nie dam rady zrobić bo plik jest za duży (ponad 150 mb!) Ale przeskanowałem tą gre za pomocą Norton Internet Security, skan zakończył się wynikiem braku jakich kolwiek zagrożeń.

Nie pisz że AMD to gówno gdyż w wielku testach wypadło (i wypada nadal) lepiej od Intela

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajna gra :) Z chęcią w nią jeszcze gram.

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gra wydaje się fajna, na becie dobrze się prezentuje. Jedyne co mi się nie podoba to kamera, jest strasznie chujowa i niestety w pełnej wersji ma  być taka sama. Najlepiej by było jakby dodali kamerę z wnętrza pojazdu lub oryginalną kamerę jak w innych grach.

@ na forum gry często pojawiają się sugestie co do kamery, mam nadzieję że twórcy ją zmienią :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...