Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BOL - zdziercy/oszuści

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdecydowałem sie wykupić próbnie vipa do słynnego bol'a, przez cały miesiąc użytkowania wystąpiły 5-6 dni problemów przez ataki... pytanie: co my użytkownicy mamy do tego ?

Nie przejmowałem się bo przeczytałem że jeśli jest kilka dni off to są zwracane te dni, oczywiście gówno prawda... Wybił równy miesiąc :ŻEGNAJ!

30zł to nie duże pieniądze ale nauczyłem się że nie warto przymykać oczu nawet na groszowe sprawy bo robienie ludzi w chu*a jest jak zawsze na porządku dziennym.

Z poważaniem zbulwersowany użytkownik.

Opublikowano

Po pierwsze rozumiem, że jesteś sfrustrowany jednak mimo wszystko słownictwo... po drugie owszem dni są zwracane warto uprzednio zgłosić się do administratorów strony podając powody reklamacji i dni zostaną zwrócone (mówię na swoim przykładzie) jeśli chcesz mieć coś za co zapłaciłeś walcz o to; )

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Nie sądze... a jeśli tak zrobiłeś to oświeć mnie i pokieruj... Pisze do admina i innych ludzi którzy mu pomagają i mnie wyśmiali że to trwało nie dłużej niż 12godzin.... Robienie z ludzi idiotów... z czym tu walczyć ?

Opublikowano

Pisałem z xCode a potem zostałem odesłany do Brolanda ja potwierdziłem niemożność BoLa <ściągnąłem logi ich servera który widocznie odmawiał posłuszeństwa przez 3 dni> i zostały mi owe 3 dni zwrócone. Chociaż generalnie raczej można nastawić się na wyśmianie bo w naszym kraju 30 zł to dużo ale niestety w krajach bardziej rozwiniętych nie jest to zawrotna kwota szczególnie mówie w kontekście kiedy jesteś z gimnazjum/liceum i nie masz własnego źródła dochodów :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Pracuje więc nie robi mi to różnicy ,ale musisz zrozumieć że nie będą płacić za coś czego tak naprawde nie miałem :)

Opublikowano

Jasne ja to rozumiem i masz prawo się denerwować. Mam nadzieję, że nie przytrafi się nam taki klopsik więcej razy 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

jakie to smutne zjedz se korniszona

i bol team byl atakowany czaisz

Czytanie ze zrozumieniem to już zbyt duży wymóg ? Napisałem że był atakowany i co my do tego mamy... Ogarnij dupe i się nie wypowiadaj zanim nie doczytasz ;)

Opublikowano

zarabiajac 50 tys dolcow na miesiac obchodzi go jeden "zbulwersowany uzytkownik" ahahah wyjdz xD skoro tobie do gry wystarcza darmowe konto to graj na darmowym nie musisz marnowac swoich 30 zl.

ja dostałem 3 dni zwrócone za opoznienia w update :))

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

zarabiajac 50 tys dolcow na miesiac obchodzi go jeden "zbulwersowany uzytkownik" ahahah wyjdz xD skoro tobie do gry wystarcza darmowe konto to graj na darmowym nie musisz marnowac swoich 30 zl.

ja dostałem 3 dni zwrócone za opoznienia w update :))

Dlatego człowiek z Twoim ograniczonym poziomem inteligencji nigdy nie będzie mieć firmy a tym bardziej pomysłu ;) Szkoda że te "pojedyncze 30zł - miesięcznie" przerodzi się w 360zł rocznie ;) Ale dalej trzymaj swoją ograniczoną logike "to tylko jeden użytkownik i marne 30zł".

Opublikowano

Dlatego człowiek z Twoim ograniczonym poziomem inteligencji nigdy nie będzie mieć firmy a tym bardziej pomysłu ;) Szkoda że te "pojedyncze 30zł - miesięcznie" przerodzi się w 360zł rocznie ;) Ale dalej trzymaj swoją ograniczoną logike "to tylko jeden użytkownik i marne 30zł".

to nie kupuj proste!!! zaoszczedzasz 360 zl rocznie!

1oGbVKa.png

Opublikowano

to nie kupuj proste!!! zaoszczedzasz 360 zl rocznie!

Ale ja nie żyje na kieszeni rodziców jak Ty ;) Ani razu nie wspomniałem że żal mi tych pieniędzy, a Ty ze swoją wyimaginowaną wiedzą wpierasz mi coś o oszczędzaniu.

Opublikowano

Ale ja nie żyje na kieszeni rodziców jak Ty ;) Ani razu nie wspomniałem że żal mi tych pieniędzy, a Ty ze swoją wyimaginowaną wiedzą wpierasz mi coś o oszczędzaniu.

to po chuj takie teksty " Szkoda że te "pojedyncze 30zł - miesięcznie" przerodzi się w 360zł rocznie  ;) Ale dalej trzymaj swoją ograniczoną logike "to tylko jeden użytkownik i marne 30zł"."

jaki sens ma twoj temat? komu sie podoba vip to kupuje i ty nie proboj na sile przekonywac zeby tego nie robili bo ty masz jakis problem, a teraz wypierdalaj

1oGbVKa.png

Opublikowano

to po chuj takie teksty " Szkoda że te "pojedyncze 30zł - miesięcznie" przerodzi się w 360zł rocznie  ;) Ale dalej trzymaj swoją ograniczoną logike "to tylko jeden użytkownik i marne 30zł"."

jaki sens ma twoj temat? komu sie podoba vip to kupuje i ty nie proboj na sile przekonywac zeby tego nie robili bo ty masz jakis problem, a teraz wypierdalaj

Obawiałem sie takiego kretyna jak Ty :( A teraz jak dziecko wymaga to wytłumacze:

30zł - napisałem żeby pokazać że na dalszą skale nie są to byle jakie pieniądze - reasumując jeśli ktoś doceni tak małą kwotę będzie mieć o wiele większe kokosy :)

Nikogo nie przekonuje, ani razu nie użyłem formuły typu "NIE KUPUJCIE" :) Jeśli się nie mylę mieszkamy w wolnym kraju i mogę sobie wyrazić swoje zdanie na ten temat a dokładnie liczyłem na pomoc od kogoś z mózgiem... niestety wypowiadasz się Ty.. cóż.

Ostatni wątek "jaki sens ma twój temat" a otóż jak wyżej napisałem liczyłem na pomoc typu do kogo się zwrócić i czy da się coś zrobić. Żegnaj dysmózgu i wyjdź na dwór bo te siedzenie w pokoju w czasie ferii nie dotlenia Ci organizmu :(

Opublikowano

Obawiałem sie takiego kretyna jak Ty :( A teraz jak dziecko wymaga to wytłumacze:

30zł - napisałem żeby pokazać że na dalszą skale nie są to byle jakie pieniądze - reasumując jeśli ktoś doceni tak małą kwotę będzie mieć o wiele większe kokosy :)

Nikogo nie przekonuje, ani razu nie użyłem formuły typu "NIE KUPUJCIE" :) Jeśli się nie mylę mieszkamy w wolnym kraju i mogę sobie wyrazić swoje zdanie na ten temat a dokładnie liczyłem na pomoc od kogoś z mózgiem... niestety wypowiadasz się Ty.. cóż.

Ostatni wątek "jaki sens ma twój temat" a otóż jak wyżej napisałem liczyłem na pomoc typu do kogo się zwrócić i czy da się coś zrobić. Żegnaj dysmózgu i wyjdź na dwór bo te siedzenie w pokoju w czasie ferii nie dotlenia Ci organizmu :(

temat zalozyles zeby sie wyplakac pajacu? bo nie widze "zwrocenia sie o pomoc"

takie tematy to na forum bola nie tutaj, nikogo nie obchodzi twoja historia, spierdalaj.

"BOL - zdziercy/oszuści" - NIE KUPUJCIE, NIE WARTO, OSZUKAJĄ WAS, ZAPIERDOLĄ WAM WASZE 30 ZŁ, NIE STARCZY NA CEBULE

1oGbVKa.png

Opublikowano

temat zalozyles zeby sie wyplakac pajacu? bo nie widze "zwrocenia sie o pomoc"

takie tematy to na forum bola nie tutaj, nikogo nie obchodzi twoja historia, spierdalaj.

Daruj sobie wypowiadanie :D Poziom Twojego pisania pozostał na " kali chcieć jeść ". Trudniejsze słówka Cie przerażają więc jak typowy polaczek jedziesz urwami :)

ps. Nie jesteś głosem narodu i tylko Ciebie to nie interesuje, nie wypowiadaj się "pajacu" za wszystkich ;)

BRAWO! Normalna odpowiedź, typ o nicku "syndra" potrzebuje konkretnych zwrotów bo czytanie między wierszami to kiepska sprawa.

Przestańcie się tutaj kłócić, i flejmić. Nie możesz tak jak napisali ściągnąć logów z serwera i zażądać zwrotu? 

Za propozycje co mam zrobić dzięki

Opublikowano

Jak ktoś jest na tyle mądry to wie że nie jak BoL'a nie wyłączysz to wtedy problemów nie masz i nawet jeżeli strona BoL'a dostanie ddosa to wtedy i tak ci będzie BoL działał. Pozdro 600 no-lifienie w LoL'a ftw.

Jeżeli pomogłem daj "Lubię To" i 5 na profilu :)

Opublikowano

Jak ktoś jest na tyle mądry to wie że nie jak BoL'a nie wyłączysz to wtedy problemów nie masz i nawet jeżeli strona BoL'a dostanie ddosa to wtedy i tak ci będzie BoL działał. Pozdro 600 no-lifienie w LoL'a ftw.

Aaaaa.... mamy do czynienia z prorokiem, więc następnym razem jak wyczujesz ataki napisz nam <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...