Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmieniać bronie?

Wojtas7185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam szturma 17 lv z broniami m4a1 famasem l85a2 augiem scarem aekiem xm8 f2000 nie mam celownika m145 i kolby nemesis do l85a2 zmienic i grac snajperem od nowa mam na zwiadowcy pakiet z m95 jak oplaca sie to jaki pakiet dokupic moze ten z daeglem 50 lub z scattergunem ? Czy moze zbierac na ta celownik m145 i kolbe ?

Jaka najlepsza luneta na snajpera ?

Opublikowano

Jtiger albo ten nowy pakiet z M24, VSS i dobule slotem. W sumie,  lepiej kupić jedno i drugie :D

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

To zależy od tego kim wolisz grać  ;)  Zastanów się, czy wolisz szturmować czy zabijać z daleka.

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

wlasnie troche na gre wydalem i nie chce juz wiecej wydawac i dlatego pytam co lepiej kupic ten celownik i kolbe do l85a2 czy moze jakis pakiet na snipera xf

Opublikowano

Pytałeś czy lepiej pakować kasę w snajpera czy w szturma, to Ci powiedziałem że nie jestem jasno widzem i nie wiem jaką klasą lepiej Ci się gra. Ps. Nie jestem stary, nie wypowiadaj się jak nie wiesz.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngWojtas7185 Graj snajperem jak ci się szturmowiec znudził. Przecież jedna postać nie wyklucza drugiej, prawda? Szkoda wydawać kasy na jakąś nie potrzebną kolbę  ;)

Pytałeś czy lepiej pakować kasę w snajpera czy w szturma, to Ci powiedziałem że nie jestem jasno widzem i nie wiem jaką klasą lepiej Ci się gra. Ps. Nie jestem stary, nie wypowiadaj się jak nie wiesz.

No masz rację. Tylko jakoś ostatnie zdanie mnie niepokoi...

Ghost1225.gif                               

ale papieża to ty szanuj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...