Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer za 1500 i xbox360 vs komputer za 2200.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tam brałbym Kompa za 1500 i xboxa :) Na kompie neta przejrzysz i pograsz sobie w jakies mmorpg a na xklocku będziesz nakurwiał w bardziej wymagające gry :D

Z resztą na domówki zajebista sprawa xkolcek bo kompa nie właczasz i nikt Ci rzeczy nie przegląda, tylko sobie kulturalnie graja ;)

Logo.JPG

Opublikowano

Na Xboxa 360 już nie ma gier. Albo komp za 2200zł albo PS4. Ale lepiej kompa, bo gry są tańsze, lepsza grafika, więcej fps i wielofunkcyjność.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Wez nie pierdol glupot plox. Konsoli na oczy nie widziales i wprowadzasz ludzi w blad.

To co teraz wyjdzie? Może parę gier i koniec. To już stara generacja.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

A po chuja grać a najnowsze gry, jak są dobre i te starsze? 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

A po chuja grać a najnowsze gry, jak są dobre i te starsze? 

Bo ile można grać w stare gry? Nawet multi się kiedyś nudzi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Bo ile można grać w stare gry? Nawet multi się kiedyś nudzi.

No jest conajmniej 100 dobrych tytułów, więc około 2000 godzin. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

No jest conajmniej 100 dobrych tytułów, więc około 2000 godzin. 

100 tytułów to koszt ponad 2000zł ;) .

Poza tym na PC pograsz w te starsze i w te nowsze tytuły.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

J/W Co lepsze? Na razie mysle, ze komp za 2200 lepszy bo wiecej giier, darmowy multi a jak cos to kupie pada, a wy co myslicie?

Komputer będzie lepszym wyborem. Gry na komputer są tanie / darmowe (torrenty) i zawsze możesz podłączyć pada. Jest także wszechstronny, nie tylko na nim pograsz, a jeszcze stworzysz program, zrenderujesz film itp. ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Thief , Titanfall , Southpark , Dark Souls 2 , Castlevania , MGS 5 , Watch Dogs , Dragon Age i wiele wiele więcej , więc nie wprowadzaj w błąd. Do końca tego roku będzie sporo gier.

A co do tematu to polecam dozbierac do 2500 i kupić sobie składany komputer. Gry są o wiele tańsze.

Opublikowano

Ja wolałbym laptopa + konsolę.
Mam normalny system do ponadczasowych gier i internetu, który w dodatku daje mi mobilność.
Konsola służy tylko do gier, nawet ze znajomymi czy dziewczyną. Biorę w dłonie Pada stworzonego do gier i gram w grę, nie martwiąc się o to czy starczy mi FPSów :)
Kiedy jeszcze miałem PS3 i mało miejsca, było to idealne rozwiązanie.

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...