Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nagrywanie metina actionem

MrCh4nk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kiedyś znalazłem filmik nt. nagrywania metina za pomoc dx9 (nie chodzi o zaznaczenie obszaru pulpitu), lecz jak go znalazłem to jest już usunięty. Było to coś w stylu plików od directx'a które wrzucało się do folderu metina i action odczytywał to jak gre, bo jak wiemy metin jest oparty na dx 8.1 a nagrywanie gier jest od dx9. I tutaj moje pytanie, czy ktoś ma te pliki lub wiedział by jak to zrobić żeby móc nagrywać?

Opublikowano

Nie fraps, bo nie dość ze kompa obciąza, 20 minut filmu zajęłoby +50gb a w actionie o wiele mniej. Zresztą action jak dla mnie ma lepszą jakość.

Jak nic nie wnosisz do tematu, to po co piszesz?

Opublikowano

Nie fraps, bo nie dość ze kompa obciąza, 20 minut filmu zajęłoby +50gb a w actionie o wiele mniej. Zresztą action jak dla mnie ma lepszą jakość.

Jak nic nie wnosisz do tematu, to po co piszesz?

Action ma lepsza jakość ? Nie ma czegoś takiego.

Jakoś wideo zależy od naszego komputera i monitora oraz jak go zmontujemy. Btw. 

https://www.google.pl/search?q=action+download&aq=f&oq=action+download&aqs=chrome.0.57j60j5j60j62l2.7211&sourceid=chrome&ie=UTF-8

Masz tu mnóstwo linków gdzie możesz pobrać owy program.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...