Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Istnieje też nieoficjalna wersja przez PSC u jednego z developerów BoLa jeśli dobrze pamiętam Brolanda

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Witam a ja mam pytanie z podobnej beczki nad temat paypal czy mogę doładować swoje konto bezpośrednio wysyłając pieniądze na paypala(na swoje konto które założyłem) za pomocą przekazu bankowego gdyż nie posiadam konta bankowego jest taka opcja panowie? 

Opublikowano

Tak istnieje taka opcja. Kiedy klikniesz opcję Dodaj środki (w kilka dni) Wyskoczą Ci dane które musisz wpisać. Twoje własne konto na Paypal działa na zasadzie konta bankowego tj. Skrill czy MoneyBookers <chyba źle to napisałem ;)> W każdym razie kiedy klikniesz tą opcje wyskoczą Ci dane do przelewu idziesz na pocztę wpisujesz odpowiednie dane i pieniądze trafią na Twoje konto paypal

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Generalnie codziennie możesz być wyruchany. A tak już całkiem powaznie 

http://botoflegends.com/forum/store/gift-vouchers/

To jest odnośnie voucherów. Szczerze nigdy z tego nie korzystałem więc tu Ci za bardzo nie pomogę. Jeśli chodzi o PSC z tego co wiem nie było jeszcze żadnego problemu. Sam osobiście jednak skorzystałbym z Paypal jeśli nie masz konta bankowego zawsze możesz przekazem pocztowym wpłacić pieniądze na Paypal i jesteś pewny swojego

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Można iść na pocztę i dokonać przelewu bankowego będąc niepełnoletnim? Jakieś rady dla totalnie w tym zielonego?

123

Opublikowano

Oczywiście Poczta w kraju jakim jest Polska nie ma żadnych ograniczeń wiekowych. Pobierasz blankiecik do przekazu bankowego po czym płaci się jeśli dobrze pamiętam 2,50 za zlecenie przelewu na poczcie

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

Oczywiście Poczta w kraju jakim jest Polska nie ma żadnych ograniczeń wiekowych. Pobierasz blankiecik do przekazu bankowego po czym płaci się jeśli dobrze pamiętam 2,50 za zlecenie przelewu na poczcie

Czyli idę tam i:

1. Skąd wziąć ten blankiet?
  2. Potem wypełnić go i po prostu oddać go jednej z osób w jakimkolwiek okienku czy jak?

123

Opublikowano

"

Czy do swojego konta PayPal mogę dodać środki z bankomatu, urzędu pocztowego lub korzystając z innej metody umożliwiającej przelewy pieniężne?

Nie. Jeśli jedna z tych metod została przez Ciebie wykorzystana, transakcja się nie uda, ponieważ w takich sytuacjach nie otrzymujemy wszystkich wymaganych informacji do dokonania przelewu. Aby odzyskać pieniądze, po ok. 40 dniach od daty zainicjowania przelewu zwróć się do punktu, w którym transfer został przez Ciebie dokonany, przedstawiając pokwitowanie otrzymane podczas wysyłania pieniędzy."

z strony paypal..

Wiec nie wciskajcie komus kitu ze moze na poczcie zaplacic bo potem na swoje pieniazki bedzie czekal 40 dni

Opublikowano

a jak wejde w ten voucher to jak to bedzie? jak powypelnaic itp. i jak chce na miesiac kupic vipa BoL'a przez voucher to ile to wyjdzie psc w PLN? i jesczze jak to uzupłęnic xD?

Opublikowano

Voucher kupujesz przez PayPala, nie żadne PSC. Na forum BoL'a działa to na takiej zasadzie - dajesz komuś kody np. 3x PSC 20 zł, on kupuje Ci ze swojego PayPala voucher, który ty wykorzystujesz w Store.

Opublikowano

aha. czyli z vipem bola sie moge pozegnac ;d

Czemu? Idź na pocztę i przekazem wpłać pieniądze na PayPal, a potem kup VIP.

123

Opublikowano

Czemu? Idź na pocztę i przekazem wpłać pieniądze na PayPal, a potem kup VIP.

"

Czy do swojego konta PayPal mogę dodać środki z bankomatu, urzędu pocztowego lub korzystając z innej metody umożliwiającej przelewy pieniężne?

Nie. Jeśli jedna z tych metod została przez Ciebie wykorzystana, transakcja się nie uda, ponieważ w takich sytuacjach nie otrzymujemy wszystkich wymaganych informacji do dokonania przelewu. Aby odzyskać pieniądze, po ok. 40 dniach od daty zainicjowania przelewu zwróć się do punktu, w którym transfer został przez Ciebie dokonany, przedstawiając pokwitowanie otrzymane podczas wysyłania pieniędzy."

z strony paypal..

Wiec nie wciskajcie komus kitu ze moze na poczcie zaplacic bo potem na swoje pieniazki bedzie czekal 40 dni

no ale jak tutaj widac ;D a jak bym chciał to przelac przez poczte to musze im zaniesc euro czy np. 60zl i to jak bede przelewał "zamieni" sie na eruro czy tam USD ?

Opublikowano

no ale jak tutaj widac ;D a jak bym chciał to przelac przez poczte to musze im zaniesc euro czy np. 60zl i to jak bede przelewał "zamieni" sie na eruro czy tam USD ?

Nastąpi zamiana waluty wedle określonego kursu danej waluty w danym momencie przesyłu pieniędzy podczas kupna.

123

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...