Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Download] Mój pierwszy design strony na dowolny temat

MineUserFaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!

Ostatnio bardzo mi się nudzi, więc postanowiłem ten czas wykorzystać na doskonalenie swoich umiejętności w PhotoShop'ie.

Na cel padła mi nauka robienia designu strony.

Oto moja pierwsza praca:

xa6q.jpg

Tutaj udostępniam wam download:

Download:

Skan:

Używam photoshop'a cs6.

Nie dodawałem żadnych napisów na buttony, aby zapewnić wam łatwą możliwość zmiany.

Zezwalam na udostępnianie oraz edycję pliku pod warunkiem, że zostanie umieszczona notka kto jest autorem tego designu.

Opublikowano

Szczerze?

Layout nie przypadł mi do gustu,brzydka kolorystyka itd.

Wiem że to początki ale mogłeś się bardziej postarać

someileks_erhnrnp.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przyznam, layout jest dość kiepski. Nic ze sobą nie współgra. Różowy napis do wyrzucenia. Skilluj, może kiedyś powstanie coś lepszego ;)

Opublikowano

Layout taki jak byś robił go 5min byle by wstawić coś na MPC jak coś się "pcha" na MPC to trzeba to robić z sensem, starannie oraz dokładnie. Osobiście nie podoba mi się on (odrobina krytyki nikomu nie zaszkodzi) ale próbuj dalej. więcej kolorów bardziej żywe rób to to jest ... Pozdrawiam. 

Opublikowano

Jeżeli z tego co widzę, że to prawie full rozmiar (83,59) to szablon sam w sobie jest za mały. No może się nadawać ewentualnie na jakieś mniejsze tablety, czy notebooki, ale do wykorzystania normalnie na stronę, z głównym założeniem przeglądania na normalnym monitorze komputera to się nie nadaje.

• 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Mi niestety się nie podoba, trochę "ciulowo" jest poukładane, kolorystyka nie ta.. :D

Ale od czegoś zawsze się zaczyna ;)

Myśle że uda Ci się coś lepszego zrobic ;D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Jak na pierwszy raz to dość BARDZO przeciętnie, za dużo wszystkiego, elementy też przesadzone, staraj się utrzymać wszystko w jednym szyku.

Powodzenia i pozdr.

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...