Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAM do laptopa

LenoxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam laptopa hp pavilion dv6000 i chcialem sie zapytac bo mam 1 gb ram i chcialem sb dokupic to jaki mam wybrac chodzi mi o ddr ?

czy beda pasowac te ?

http://tablica.pl/oferta/2x-ram-do-laptopa-notebooka-1gb-ddr3-CID99-ID4Uscf.html#02f73dba6a

http://tablica.pl/oferta/pamiec-ram-do-laptopa-kingston-1-gb-333-so-ddr-CID99-ID4UsDH.html#02f73dba6a

50364.png

Opublikowano

Pobierz program CPU-Z i tam będziesz mieć w zakładce pamięć i będzie ci pisało DDR2 LUB DDR3 i tak jak tam masz napisaną taką musisz zakupić

Opublikowano

nie , głownie w tej serii tylko ddr2

dane masz na stronie firmowej laptopa, ruszył byś się i sobie przeczytał ile możesz mieć max zainstalowanej i jakiej

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

może

nadal jak napisałem nawet nie raczyłeś sobie sprawdzić parametrów i pamięci jakie działają w twoim laptopie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Szukałem strony -,- patrzyłem w CPU-Z -,-

50364.png

Opublikowano

nie szukałeś bo nadal nic nie wiesz czyli nawet nie odwiedziłeś strony HP.com  z twoim modelem gdzie pisze wszystko

kupisz złą pamięć to nie będzie działała w laptopie albo nie będzie widoczna po włożeniu dlatego napisałem ci że może działać ale nie musi ,  laptopy hp sa wybredne co do pamięci  <_< 

dv6000 to seria a nie model laptopa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Boże no powie mi ktoś ?! -,- Wiem jestę lenię

50364.png

Opublikowano

Do tego lapka wsadzisz 4gb ram ddr2 o max taktowaniu 1600 ::)

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...