Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tragedia WoT

NowAngeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóz mam taki problem :

-wchodze do bitwy po 5 minutach

-Nie dosc ze wchodze po 5 minutach to jeszcze wywala mnie bo pisze fps 1 ping 999 do logowania

Nie wiem jak temu zaradzic kompa mam takiego :

Procesor : Intel Pentium D 2.8(2x)

Ram        : 2GB DDR2 (533 Mhz)

Grafika    : 2GB DDR3 128 bit  Częstotliwość rdzenia 810MHz/Częstotliwość pamięci 1600MHz

Dysk        : 500 GB

System    : Wind XP Pro

Zasilacz   : 305 Watt Dell

P.S. (Nie piszcie tego typu Zasilacz do wymiany )

Opublikowano

Dokładnie. Komputer z allegro? Jeśli tak, to sobie nie pograsz. Co do pingu to po części wina serwera, a po większej części Twojego internetu. To że wchodzisz do bitwy po 5 minutach to wina na 90% komputera, zapewne jakiś szajs z allegro za 1000zł pro elo milion ramu 2GB grafika w BF'a na ultra pograsz!...

Opublikowano

Do gier to powinno być te 8 gb ramu... Ale to inna sprawa.  Tobie chodzi o ping.

Jeżeli masz wysoki ping to problemem może być kilka spraw : 

1) Po stronie serwera

2) Na twoim łączu ktoś coś pobiera ( zajmuje całe pasmo łącza)

Nie raz laguje od serwera ale bez przesady ze 1k ping :).

pozdrawiam

Opublikowano

Do gier to powinno być te 8 gb ramu... Ale to inna sprawa.  Tobie chodzi o ping.

Jeżeli masz wysoki ping to problemem może być kilka spraw : 

1) Po stronie serwera

2) Na twoim łączu ktoś coś pobiera ( zajmuje całe pasmo łącza)

Nie raz laguje od serwera ale bez przesady ze 1k ping :).

pozdrawiam

Do wota to spokojnie 4gb. 

4zzt3n.png

Opublikowano

Wczoraj to serwery byly zamulone, ponieważ wiele osób pobierało aktualizację. Zależy też jaki masz internet. Kablowy czy radiowy?

Opublikowano

Wczoraj to serwery byly zamulone, ponieważ wiele osób pobierało aktualizację. Zależy też jaki masz internet. Kablowy czy radiowy?

To nie ma żadnego znaczenia, możesz mieć i prywatny światłowód, lagi i tak by były to to serwery WG są obciążone, a nie twoje połączenie.

masz zasyfiony system i tyle.. sprzęt nie najgorszy.. przyznam ze jeszcze nie tak dawno na gorszym jechałem..

Było już pisane że wczoraj wszyscy pobierali i dlatego lagi, więc się nie wypowiadaj i nie pisz głupot.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...