Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[14 Dni] Risen. :#

RMCF1902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Powiem jedno słowo - beka. Na YouTube nie jest to określone jako +18, to po pierwsze, po drugie nie ma tam żadnych scen typu poniżanie w trakcie seksu, w ogóle nie ma seksu.

Co z tego, że jest tam trochę piersi? To chyba nie jest jakieś przestępstwo. 

Wystarczyło usunąć filmik z profilu, jakaś informacja, że nie można wstawiać nawet tego typu rzeczy, ale od razu ban?
Dajcie w takim razie bana 50% facetom na MPC, którzy wstawiają laski z piersiami na avatary.

Jeżeli rzeczywiście był tam jakiś podtekst erotyczny, to okej, ale nie trzeba od razu bana wlepieać za głupi filmik z YouTube, który nawet nie był określony jako "dla dorosłych". 

Gdzie tu jest logika - nie wiem.

W niektórych przypadkach trzeba myśleć, a nie na pusto wlepiać bana, bo to jest w regulaminie. Co innego jakbym tam wlepił film z łysym z x, albo Sashą Grey, ale takie coś z Niemieckiego radia?
Proszę o nadanie unbana, danie szansy. Po prostu nie miałem pojęcia, że coś takiego będzie oznaczone jako erotyka. Dziwna sytuacja.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć,

Powiem jedno słowo - beka. Na YouTube nie jest to określone jako +18, to po pierwsze, po drugie nie ma tam żadnych scen typu poniżanie w trakcie seksu, w ogóle nie ma seksu.

Co z tego, że jest tam trochę piersi? To chyba nie jest jakieś przestępstwo. 

Wystarczyło usunąć filmik z profilu, jakaś informacja, że nie można wstawiać nawet tego typu rzeczy, ale od razu ban?

Dajcie w takim razie bana 50% facetom na MPC, którzy wstawiają laski z piersiami na avatary.

Jeżeli rzeczywiście był tam jakiś podtekst erotyczny, to okej, ale nie trzeba od razu bana wlepieać za głupi filmik z YouTube, który nawet nie był określony jako "dla dorosłych". 

Gdzie tu jest logika - nie wiem.

W niektórych przypadkach trzeba myśleć, a nie na pusto wlepiać bana, bo to jest w regulaminie. Co innego jakbym tam wlepił film z łysym z x, albo Sashą Grey, ale takie coś z Niemieckiego radia?

Proszę o nadanie unbana, danie szansy. Po prostu nie miałem pojęcia, że coś takiego będzie oznaczone jako erotyka. Dziwna sytuacja.

Pozdrawiam.

Uzyskam odpowiedź? :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...