Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skin]skiny do dariusa

Kacperggg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy od gustu mi się najbardziej podoba Bioforge Darius (ten z jakimiś zielonymi butlami na plecach) ale Lord Darius czy Leśny też są niczego sobie;)

Opublikowano

Zależy od gustu mi się najbardziej podoba Bioforge Darius (ten z jakimiś zielonymi butlami na plecach) ale Lord Darius czy Leśny też są niczego sobie;)

Zgadzam sie, bioforge Darius najlepszy skin, nie dosc ze fajne efekty pasywki to zajebisty art :)

sstwc.jpg

Opublikowano

Mi się najbardziej podoba Woad King. Ponieważ fajny ma fajny splash art ale także model. Ale cóż wszystko zależy od gustu :)

Opublikowano

Woad King moim zdaniem najlepszy fajny art i fajnie prezentuje się w grze sam go posiadam i nie żałuje.

1392118145-U1104615.jpg

Opublikowano

Bioforge - zajebi*ty art, ciekawy wygląd w grze i podobno coś tam przy pasywie zmienione (tak wyczytał w poście Netro, no ale nie jestem pewiem)

Reszta jego skinów jest tandetna :P

928011413476457403957.png

Opublikowano

Myślę, że dobry wybór.

Ja osobiście posiadam Lorda oraz z Biokuźni.

Za każdym razem gdy pytam sojuszników którego wybrać, każdy prosi o Green.

Co do Leśnego, dla mnie w ogóle nie jest warty kupna, gdyż ma wygląd skinów z 2010 roku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...