Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna kasa (dlugi termin)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Co miesiac mam zamiar uzbierac 100 zl na zakup: konsoli, komputera, monitora i innych pierdol. W sumie wyniesie mnie to 3500-4000zl. I teraz mam pytanie. Jak uzbierac dodatkowo ponad 2k? To wszystko mam zamiar kupic za dwa lata wiec mam czas. Co radzicie?

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

popracujesz w wakacje to zarobisz dużo więcej niż 100zł/miesiąć, możesz znaleźć prace po szkole, chociaz watpie, ze ci sie bedzie chcialo...

Opublikowano

Wolal bym np jakas kasa na necie, mam sporo czasu (2 lata) wiec moze cos z tego? Jakies czytanie maili, ankiety, etc.

Na czytaniu maili, oglądaniu reklam nie zarobisz zbyt dużo jeśli nie masz poleconych i kasy do zainwestowania na początek.

Co najwyżej możesz na PPA spróbować.

Zarabianie w necie to przeważnie ściema.

Dlaczego tak uważasz?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wydaj 5k na cały set-up youtube , zdobądź reklame od youtuberów . Jak będziesz mieć ponad 40k masz wypłate co miech 70 euro ,a przy 150 k widzach nawet 200 euro zarabiasz

Albo zostań też youtuberem zrób serwer metin 2 i znajdź ziomka z którym go bedziesz robił i go potem ojeb na 30 k pln

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...