Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[War Rock] Szybkie Wyexpienie Postaci

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema! Oto mój pierwszy poradnik od długiej przerwy (bana) x.x

A więc w tym poradniku zaprezentuje jak szybko wyexpić postać na Zombie. Użyjemy do tego cheata z funkcjami:

-OPK Zombie

- Unl. Ammo

- AutoShot/PowerLVL

- No Recoil

- HeadShot

Wszystkie aktualne cheaty będą umieszczone w tym dziale:

http://www.mpcforum.pl/forum/46-hacki-boty-bugi-mody/

My będziemy pracować na cheacie CyBerTurk

Dzisiejsza aktualizacja wykluczyła tego cheata, więc proszę czekać, aż ktoś udostępni cheata z podobnymi opcjami :)

Tutaj mamy zdjęcia gdzie zaznaczyłem jakie opcje muszą być odpalone:

ri4t.png

Ok A więc odpalamy cheata. Jeżeli ktoś nie umie to jest Tutorial (chyba) jak go odpalić. Dodam link na samym dole jak go odpalić, albo sam to napiszę ;)

Pierwsze co robimy to odpalamy Cheata, czyli nasz injector (pamiętaj injector i plik .dll muszą nie nazywać tak samo!)

Logujemy się, następnie wybieramy jeden z serwerów, jest to obojętne, który serwer.

Tworzymy nowy pokój, wybieramy mapkę, odpalamy opcje które pokazałem.

Teraz napiszę co robią opcję, które mamy zaznaczyć:

Opcja OPK Zombie trzyma zombie w takiej niewidzialnej "klatce", która chodzi za wami.

Unl. Ammo daje nam nieskończoną liczbę amunicji.

PowerLvl pozwala nam aby postać sama strzelała w wyznaczone miejsce.

Dzięki opcji No Recoil nasza broń nie ma odrzutu.

Opcja HeadShot pozwoli naszemu "Botowi" zaliczać strzał w głowę nawet gdy zabijemy zombie strzelać mu np.: w nogi lub w brzuch. HeadShot jest liczony x2.

Ok stajemy gdzieś na mapce zombi się respią w naszej "klatce" dzięki OPK, nasza postać strzela sama i nie kończy się amunicja. A więc na czym polega reszta zadania? Możemy iść na TV, lub na dwór :P Bo ostatnią rzeczą jest tylko czekanie aż nasz "Bot" skończy grę, czyli przejdzie 20 Wave :)

Wiem, że na 20 lvl gdzie bot przeszedł cały Blind Bulled dostałem ponad 20% i jakieś 6k kasy ;P

Można powiedzieć, że jeżeli ktoś nie umie odpalić cheata to mu pomoże:

http://www.mpcforum.pl/topic/639833-tut-nie-dziaa-cheat-zobacz-i-skocz-z-gupimi-pytaniami/

EDIT@

Dzięki wszystkim za komentarze, właśnie skończyłem małe poprawki. Szkoda, że akurat dzisiaj aktualizacja bo chciałem coś jeszcze napisać :)

Opublikowano

Dużo szybciej będzie expił gdy zastosujemy opcję auto unl ammo, aug i snipera oraz aimbota na auto. JA sobie tak go na noc ustawiam i mi automatycznie pracuje :)

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jest w porządku, możesz również zamieścić link do działu Download, gdzie zawsze znajdziemy aktualne cheaty, bo ten podałeś a jak będzie detected i wyląduje w koszu to ludzie będą pytać dlaczego nie działa ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dużo szybciej będzie expił gdy zastosujemy opcję auto unl ammo, aug i snipera oraz aimbota na auto. JA sobie tak go na noc ustawiam i mi automatycznie pracuje :)

Tak wiem, też tak próbowałem ale nie napisałem o tym bo dostałem crasha, a tym moim sposobem nie mam crasha.

Jest w porządku, możesz również zamieścić link do działu Download, gdzie zawsze znajdziemy aktualne cheaty, bo ten podałeś a jak będzie detected i wyląduje w koszu to ludzie będą pytać dlaczego nie działa ;p

Dodane ;)

@ALL

Dzięki za opinie, jestem właśnie w trakcie edycji poradnika.

Opublikowano

Teraz tucik juz nie ma sensu, gdyz CyberTurk nie bedzie juz robil hackow :D Co do tego crashu o ktorym pisales to ja nie mialem zadnych :v

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Teraz tucik juz nie ma sensu, gdyz CyberTurk nie bedzie juz robil hackow :D Co do tego crashu o ktorym pisales to ja nie mialem zadnych :v

Niekoniecznie... Inne hacki również mają te opcje, więc nie ma najmniejszego problemu, co poradnik jest tylko na przykładzie CyberTurk'a. Wystarczy jedynie poczekać.

Opublikowano

UP@ Moje odświeżanie nie ma nic wspólnego z tym, że nie ma aktualnego cheata, tu chodzi o ocenę samego poradnika, twoja wypowiedź to spam ;)

• 8 miesięcy temu...
  • Aive zmienił(a) tytuł na [War Rock] Szybkie Wyexpienie Postaci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...