Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak "utrzymać" fanpejdża (limit lajków)

Vayner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, około 2 miesiące temu stworzyłem sobie fanpejdża o nazwie: 

Hahaha, jebłem , padłem , kurwa spadłem

"Opiekowałem się nim" i miałem tylko 100 lajków :D, zostawiłem go na pastwę losu. 

Wczoraj patrze a tam... 300 lajkUF.  Nazwa jest taka fajna że dużo osób ją oznacza np w kłótni :D

Tylko że jest taki problem, wczoraj zacząłem dodawać nową treść to znaczy suchary, śmieszne obrazki itp

i ubyło troszku lajków. Dzisiaj wbijam, patrze nowe powiadomienia że ktoś polubił stronkę ale spadło o 5 lajków. 

Co zrobić żeby utrzymywać tych fanów i zyskiwać ciągle nowych?

odpowiedź która mi pomoże nagradzam limitem

- Czytał pan nasz regulamin?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Niestety taki jest internet. Każdemu nie dogodzisz. Wrzucaj ciekawą treść, która spodoba się użytkownikom i powinno like przybywać. Możliwe, że ta nowa treść im się nie spodobała.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Niestety taki jest internet. Każdemu nie dogodzisz. Wrzucaj ciekawą treść, która spodoba się użytkownikom i powinno like przybywać. Możliwe, że ta nowa treść im się nie spodobała.

Ciekawa treść to...? Do tej pory wrzucałem suchary, wczoraj wrzuciłem kilka śmiesznych obrazków i im się to spodobało :P

Może jeszcze jakieś żarty wrzucać?

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Ciekawa treść to...? Do tej pory wrzucałem suchary, wczoraj wrzuciłem kilka śmiesznych obrazków i im się to spodobało :P

Może jeszcze jakieś żarty wrzucać?

Ciekawa treść to taka, która zainteresuje zwykłego użytkownika. Wrzucaj różne rzeczy i obserwuj przypływ like. Jak coś się nie spodoba to po prostu z tego rezygnuj, a te rzeczy, które się podobają dodawaj. Nie bój się eksperymentować.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Ciekawa treść to taka, która zainteresuje zwykłego użytkownika. Wrzucaj różne rzeczy i obserwuj przypływ like. Jak coś się nie spodoba to po prostu z tego rezygnuj, a te rzeczy, które się podobają dodawaj. Nie bój się eksperymentować.

Ok, czekam jeszcze na dalsze wypowiedzi jak nikt jeszcze nie zdoła mi pomóc to dostaniesz limit ^^

- Nie...

- Witamy na pokładzie!

MPCFORUM

Opublikowano

Nie zawsze to co śmieszy ciebie, smieszy innych, więc trzeba uważać :)

Opublikowano

Może zdaj się na kwejka, jeb z dzidy i inne strony z dużą ilością like? 
Czyli jak komuś na kwejku się coś spodobało, twoim fanom też powinno się to spodobać :_) Oczywiście nie zawsze.
Udzielaj się też na stronach własnie typu kwejk. 
Oraz zaproponuj oznaczenie, udostępnienie czyjegoś fp w zamian za to samo. : )

Opublikowano

Wrzucaj cokolwiek co uznasz za ciekawe, warte udostępnienia, ale nie kopiuj wszystkiego z innych fanpage, bo to denerwujące czytać 2-3 razy to samo pod sobą.

Opublikowano

Bądź gimbusem tak jak 3/4 tego forum i cąłego internetu tak zbierzesz najiecej lajków.

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...