Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dużo gra cheaterów?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest ich dużo,czy nie ma ich w ogóle?

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

jest ich dosc sporo, glownie mozna ich napotkac na clan warach(glownie wszystkie  TR,RU klany to haxy, znajda sie PL ale to jakies noname klany)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Napisze tak nie ma ich dużo (działają tylko płatne z których jak wiadomo gameforge ma korzyści finansowe)  :) oczywiście dzięki temu że gameforge jest bardzo skrupulatny wobec free hacków :) był jeden publiczny OLD SCHOOL szybko zostały jego updaty zakończone. Kontakt z administracją strony OLD SCHOOL hacka musiał być bardzo konsekwentny skoro ów administratorzy tej strony zaprzestali publikacje nowych odsłon tego cheatu.

Opublikowano

Zależy kiedy teraz jest ich nie dużo bo nikt nie chce płacić 3 zł za 1 dzień hacka. Ale jak zostaje darmowy hack opublikowany gdzieś w internecie to można powiedzieć że na co drugiej mapce znajdzie się ktoś kto przynajmniej z WH łazi.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Zależy na jakim typie grasz, ja przez 2-3h na trybie Single spotkałem ok. 4-5 cheaterów więc nie zbyt dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...