Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Lolem

Mat3uszzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zmiana jezyka nic nie daje po prostu caly czas na gornym pasku jest 33% a na dolnym co chwile pobieraja sie jakies rzeczy typu nautilius_skill itp yellow trinket itp ale nic sie nie rusza pasek

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

euvzlr.jpg

Próbowałeś ? Chociaż nie wiem, czy w tym przypadku to coś pomaga, bo ja osobiście tego problemu nie miałem. Albo po prostu zostawcie na trochę Lola włączonego, tak z godzinkę i sprawdźcie, czy potem jest to samo :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To po prostu zostaw go na chwilę unieruchomionego, nic z nim nie rób, idź wypij kawę czy film obejrzyj. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

ja tez mam problem, patch pobiera mi sie z predkoscia 10 kb/s (KURWA SERIO), kiedy gry na steamie po 1,5 mb/s. podczas pobierania wszystko wylaczam ale nic to nie daje. jak to naprawic? jakies pomysły? bo sie tak wkurwiam, ze zaraz wypierdole komputer przez okno.PS resetowalem router

Opublikowano

teraz sciagnełem ten plik i zobaczymy a co do usuniecia to nic nie działa

ciagnijcie plik VOVank_en_us.fsb pozniej wchodzicie w folder z lolem  RADS , Projects , lol game client en gb , managedfiles , 0.0.0.1.6.8 , Data , sounds , fmod i tam wrzucacie ten plik :) jezeli ktos miał ten problem co ja i dziekuje wszystkim za pomoc juz mam play to jest dobrze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...