Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cały serwer zbanowany ?

viptymo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,wczoraj jak graliśmy z kolegami wszyscy dostaliśmy bana na 2880 minut za używanie "wallhacka",którego nigdy nie używaliśmy,każdy z nas tak po kolei dostał banika za free :-) coś mi się obiło o uszy,że jakieś problemy znowu mają i wszyscy co grali w tym momencie dostali bana ;/ i teraz jak patrzę na stan serwerów to pustki ;/ Może ktoś potwierdzić to info ? albo powiedzieć co się dzieję ;/

Opublikowano

Ja nie mam Bana a grałem wczoraj :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

A grałeś między 21 a 23 ? bo właśnie o tej godzinie dostaliśmy bana i na serwerach pustki się zrobiły zresztą teraz jak patrzę to też bardzo mało ludzi ;/

Opublikowano

Z tego co pamiętam to chyba skończyłem ok 22 :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Witam,wczoraj jak graliśmy z kolegami wszyscy dostaliśmy bana na 2880 minut za używanie "wallhacka",którego nigdy nie używaliśmy,każdy z nas tak po kolei dostał banika za free :-) coś mi się obiło o uszy,że jakieś problemy znowu mają i wszyscy co grali w tym momencie dostali bana ;/ i teraz jak patrzę na stan serwerów to pustki ;/ Może ktoś potwierdzić to info ? albo powiedzieć co się dzieję ;/

Cały serwer zbanowali czy tylko was?

­

Opublikowano

No cały mój klan bana dostał nie wiadomo za co i jak zacząłem szukać to na streamie dowiedziałem się,że chyba jakieś błędy mają bo masa ludzi dostała bana za free,ten koleś co streamował też dostał bana na streamie ;/

Opublikowano

ja gralem wczoraj od 17:00 do 00:00 ze swoim klanem i banika nie dostaliśmy.

PS: nie korzystajcie z forresta :D

No cały mój klan bana dostał nie wiadomo za co i jak zacząłem szukać to na streamie dowiedziałem się,że chyba jakieś błędy mają bo masa ludzi dostała bana za free,ten koleś co streamował też dostał bana na streamie ;/A

A grałeś na cheat-ach foresta 2.5 ? np

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...