Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V Online - Szybkie zarabianie na niskim levelu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w poradniku "Jak łatwo zarobić dosyć duże pieniądze w GTA V na niskim levelu Online".

Do działania będą nam potrzebne 2 rzeczy:

-Dobra broń (najlepiej kompaktowy SMG jak masz niski lv)
-Helikopter (Nim mniejszy tym lepszy)

Więc do dzieła.

7tt8.jpg

Obrazek przedstawia mapę GTA V. Czerwonymi kółkami zaznaczyłem 2 miejsca z których można zdobyć helikopter. (Wiem, że jest jeszcze lotnisko w Los Santos, ale tam tego nie zrobisz).

Bierzesz helikopter i po kolei napadasz sklepy (zwłaszcza te na obrzeżach miasta, by było gdzie wylądować i łatwo uciec). Po każdym napadzie wsiadasz z powrotem w śmigłowiec i uciekasz policji. Po jej zgubieniu dokonujesz kolejnego napadu i tak cały czas. W ciągu 20 minut jesteś w stanie zarobić ok. 25 tysięcy, co się bardziej opłaca niż robienie misji (porównajmy walkę o przetrwanie, gdzie za ok. 30 minut zarabiasz 20 tysięcy, z czego ok. 10-15 tracisz na naboje).

Wskazówki:
- Uważaj by nie zniszczyć helikoptera przy lądowaniu
- Jeśli  gonią cię 3 gwiazdki, to rozpędź się jak najszybciej możesz, by radar policyjnego śmigłowca cię nie uchwycił
- Pamiętaj, że masowe napady skutkują tym iż sprzedawca cię zapamięta i podczas 3-4 w górę obrabowywania tego samego sklepu, możesz dostać kulkę w głowę, dlatego wychodź zawsze tyłem i celuj w sprzedawcę do momentu opuszczenia sklepu. Jeśli zaatakuje, to go zabij.
- Polecam okradać te z górnej części mapy, gdyż wokół nich są liczne pola, więc jest gdzie łatwo wylądować. W mieście na ulicy tego nie zrobisz, bo jest pełno aut i latarni, oraz bloków, przez co łatwo się możesz rozwalić.
- Jeśli chcesz by szybciej sprzedawca pakował kasę, to strzelaj w półki (np. butelki z alkoholem, które są przeważnie za nim).

Nadal nie jesteś przekonany co do tego sposobu? Podkreślam, że jest on dobry, ale dla niskich leveli. Jeśli masz tak 30+, to nie opłaci ci się czasowo. Jednak możesz nadal myśleć, że słaby, dlatego porównam z kilkoma innymi rodzajami.

- Wyścigi. Jeśli jesteś nowym graczem, to nie umiesz się ścigać dobrze, gdyż nie opanowałeś auta. Jeśli przyjdzie ci się ścigać z wysokimi levelami, to nawet przy zablokowanych niestandardowych nie masz szans na wygraną. Możesz zarobić ok. 2 tysięcy na wyścigu, co ale tracisz czasowo.

- Misje dostarczenia kokainy, przeważnie musisz zabić grupkę ludzi, ukraść i dostarczyć ją, a po drodze cię atakują. Tracisz w ten sposób naboje, które też trochę kosztują, a przy pechu zabijają cię podczas dostarczania i amunicja poszła w błoto. Wygrana to ok. 3 tysiące, z czego wystrzelasz ok. 2k

Więc to na tyle, myślę, że dałem ci sposób, przez który będziesz bogatym nowicjuszem :D

Autorstwa KichyMCPL.

MPC Hejter Team Leader

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój kolega na 2 levelu napadł przypadkiem na kolesia wracającego chyba z zakupów wirtualnych (mam na myśli kartę za prawdziwe pieniądze, która doładowuje ci konto w grze) i zdobył kilka milionów, potem okazało się że to cziterskie pieniądze i mu je odebrano, ale przez ten czas zdążył sobie kupić kilkanaście samochodów, jakiś super helikopter i najlepsze mieszkanie w online :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Mój kolega na 2 levelu napadł przypadkiem na kolesia wracającego chyba z zakupów wirtualnych (mam na myśli kartę za prawdziwe pieniądze, która doładowuje ci konto w grze) i zdobył kilka milionów, potem okazało się że to cziterskie pieniądze i mu je odebrano, ale przez ten czas zdążył sobie kupić kilkanaście samochodów, jakiś super helikopter i najlepsze mieszkanie w online :D

Jak mógł je zdobyć? Przecież gdy zabijemy innego gracza wypada z niego maksymalnie 500$ :P 

Opublikowano

Ja miałem na koncie coś koło 100.000.000$

Mam znajomości, którzy szukają luk w grze. Mógłbym zrobić o tym poradnik bo znam kilka sposobów, ale to jest sposób opatentowany przez nas i wie o nim do 10 osób, które musiały obiecać, że nikomu go nie pokażą. Nawet nie piszcie mi, abym wam go podał. Aktualnie, aby nie wpaść mamy po max. 5.000.000$ na koncie by nie było podejrzane. Więc za tego ziomka jak go zabił, nie miał przy sobie kilka milionów, tylko ktoś dał taką nagrodę za niego. Teraz jest maksymalnie 10k, by takiego darowania gotówki nie było.

ps. W GTA mam inny nick, więc nie liczcie, że mnie spotkacie i poprosicie o kasę.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Mój kolega mieszka w Los Santos, codziennie widzi ile osób ginie na drogach, zbiera po nich rzeczy które z nich wypadną nim ich ciała wyparują. Mieszka w niedostępnym dla nikogo mieszkaniu (bo przekupił ekipę R*North i zrobili specjalnie dla niego chatę). Ma 20 Adderów (reszta na parkingu policyjnym).
ps. W grze go nie spotkacie, bo ma inny nick

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Mój kolega mieszka w Los Santos, codziennie widzi ile osób ginie na drogach, zbiera po nich rzeczy które z nich wypadną nim ich ciała wyparują. Mieszka w niedostępnym dla nikogo mieszkaniu (bo przekupił ekipę R*North i zrobili specjalnie dla niego chatę). Ma 20 Adderów (reszta na parkingu policyjnym).

ps. W grze go nie spotkacie, bo ma inny nick

To jest słaby sposób i czasochłonny. Dużo policji cię ściga, a z ludzi wypada najwięcej chyba 500$ (co jest rzadkie).

Tak na marginesie, po co Adder? XF jest lepszy.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Ja miałem na koncie coś koło 100.000.000$

Mam znajomości, którzy szukają luk w grze. Mógłbym zrobić o tym poradnik bo znam kilka sposobów, ale to jest sposób opatentowany przez nas i wie o nim do 10 osób, które musiały obiecać, że nikomu go nie pokażą. Nawet nie piszcie mi, abym wam go podał. Aktualnie, aby nie wpaść mamy po max. 5.000.000$ na koncie by nie było podejrzane. Więc za tego ziomka jak go zabił, nie miał przy sobie kilka milionów, tylko ktoś dał taką nagrodę za niego. Teraz jest maksymalnie 10k, by takiego darowania gotówki nie było.

ps. W GTA mam inny nick, więc nie liczcie, że mnie spotkacie i poprosicie o kasę.

I po co takie rzeczy piszesz? O ile to prawda, to po co to komukolwiek mówisz, skoro to ma być tajemnica. Chciałeś się pochwalić?

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...