Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warrock Free

Sh0ck

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam takie skromne pytanie:

Czy jest jakis warrock gdzie wszystkie bornie są bezplatne, dostęp do map itp? Jak cos to prosze podac link do tego tematu. Ale żeby można bylo sie zarejestrowac a nie nr telefonu podawac itd.

Opublikowano

Witam.

Mam takie skromne pytanie:

Czy jest jakis warrock gdzie wszystkie bornie są bezplatne, dostęp do map itp? Jak cos to prosze podac link do tego tematu. Ale żeby można bylo sie zarejestrowac a nie nr telefonu podawac itd.

Tak, jest to między innymi Koreańska wersja WarRock'a, tam masz scorpiony, famasa itp standardowo w Ithem Shopie - nie potrzebuje premki by te bronie kupić.

Ale problemem może być rejestracja, sam miałem z tym za duży problem i zrezygnowałem :mellow: A ostatnio niby się to jeszcze utrudniło...

Jest jeszcze wersja Philippines, ale ona mnie zawsze jakoś mniej interesowała i nie wiem czy tam także jest tak, jak w Koreanie..

Ale jednego możesz być pewien, lagi są tam niesamowite przy naszych Polskich internetach :lol:

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Warrock Japan i koniec...Nie ma innego prócz WR International(ten nasz), WR Korean, WR Japan(proponuje, ale trudno zagrać!), WR Philipinnes(odradzam) oraz nasze WR Indonesia(clienta będziesz ściągał rok...)

Opublikowano

Właśnie to mnie denerwuje we wszystkich wersiach WR sa darmowe bronie w item shop niepotrzeba premek itd a unas gówno nic sie nieda ciagle te same bronie Zal. :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Opublikowano

Mi to wystarcza... Bezcenne uczucie gdy lecisz z MP5 i dedasz niby pr0 gold premium szpanującego famasem. Nawet haka nie trzeba użyć, bo tak czy siak będą gadali: "haker von kick go", "nub hacker kick kur..." Tacy są najbardziej upierdliwi, dlatego najfajniej ich się deda xD. Bo takich newbie to szkoda czasami :(

Jednak czasami by się przydało mieć famasa lub sloty.

P.S. Jeśli wyraz "upierdliwi" kogoś uraził najmocniej przepraszam...

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

1. W korean bez kolegi z Korei nie zarejestrujesz się

2. Japan ściągnołem ale nawet mi się nie włącza xD Ale da sie grać rejestracja łatwa trzeba proxy zmienić

3. Filipiński to już sam nie wiem proxy trzeba zmienić ale ja do tego nie doszłem i nie zagrałem :(

Krótko mówiąc najprędzej w Japan sobie pograsz a w indonezyjskiego nikt nie gra więc nie ma co próbować :D

23400149.jpg
Opublikowano

ja gralem w 3 rodzaje wr'a

w japana no bylo niezle tylko ten lag mi przeszkadzal lacze mam 16 mb

filipina jeszcze wiekszy lag niz w japan ip tzreba zmienic

i koreana najlepszy wr na tym swiecie

niestety tylko dla ludu z korei i to tylko poludniowej bynajmniej tam gralem i mowiono mi ze polnocna nie moze w to grac ale czemu to nie wiadomo

u nas w polsce nie zagrasz w koreana a ci ludzie co sprzedaja konta na allegro to oszukuja bo jak prosze o ss to nigdy nie daja

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tak, jest to między innymi Koreańska wersja WarRock'a, tam masz scorpiony, famasa itp standardowo w Ithem Shopie - nie potrzebuje premki by te bronie kupić.

Ale problemem może być rejestracja, sam miałem z tym za duży problem i zrezygnowałem :mellow: A ostatnio niby się to jeszcze utrudniło...

Jest jeszcze wersja Philippines, ale ona mnie zawsze jakoś mniej interesowała i nie wiem czy tam także jest tak, jak w Koreanie..

Ale jednego możesz być pewien, lagi są tam niesamowite przy naszych Polskich internetach :lol:

w filipinie jest wiekszosc broni za darmo,mozna pograc oplaca sie-jeli ktos ma szybkiego neta(ja mam 50 mb i fajnie sie gra czasem maly lag tylko)

Opublikowano

Najwięcej broni za darmo jest w Koreanie. Ostatnio widziałem nawet na Alegro konto do niego. W naszych polskich warunkach da się w niego grać, ale trzeba mieć szybkie łącze. Korean to również najlepiej dopracowana część WR (bugi, cheaty itd.)

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

M@niek tylko ze ja pisalem do tego kolesia co spzredawal to konto do koreana bo na aukcji nie bylo zadnych ss

i prosilem aby mi jakies przeslal to sie nic nie odzywa a jak sie odezwal to powiedzial ze nie ma

hmm troche to dziwne?? mnie sie tak wydaje

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Pewnie jakiś przekręt :lol:

Good luck w kupowaniu :rolleyes:

@down: Jeśli masz oryginalnego kompa to możesz słać, ale nie mogę zrozumieć czemu nie może zrobić zdjęć heh. Jak się coś sprzedaje to chyba trzeba mieć jakiś dowód lub fotkę udowadniającą iż sprzedający to posiada. Każdy może sobie napisać że coś ma... Zwykle nie kupuje od takich na allegro.

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Wiecie co, w sumie to jest Allegro. Gadałem z gościem na WR i mówił, że chce wszystko załatwiać przez Allegro, także raczej nie jest to wał. W przypadku oszustwa allegro od razu podejmuje sprawę, także nie ferowałbym takich wyroków od razu.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

hmm no to jesli chce cos sprzedac na legalu

to niech da ss nie powinno to byc dla niego problemem

jesli gra w ta gre (w co osobiscie watpie) to moze ss zrobic

wiesz nie raz czytalem o oszustwach na allegro

ja jak cos spzredaje to zawsze daje ss

dla mnie to on oszukuje i tyle

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Tak jak ci mówię to po co odsyła mnie na allegro. Gdyby chciał robić wała tak jak sławny k9pixel = defraudor = djmr0czny = ital3k itd. to celowo robiłby to na gg, czacie itp żeby zatrzeć ślady i nie ponieść konsekwencji.

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

dobra maniek nie klocmy sie

zrobimy tak

ja kupie od tego kolesia to konto z wr koreana ale jak to nie bedzie to to przyznasz mi racje ;p

100-200 zl mi nie szkoda

a zobaczymy czy koles jest wporzo

a klocic nie mamy sie co

bo ja mam czesc racji i ty tez ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Szkoda, że nie umiem na koreanie się rejestrować bym pograł ;/ Fajniej niz na PL :P

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

ja gralem w 3 rodzaje wr'a

filipina jeszcze wiekszy lag niz w japan ip tzreba zmienic

Hej.Mógłbyś mi wyjaśnić jak to zrobić.Będę wdzięczny:) Napewno się odwdzięcze:)

Opublikowano

jak zmienić te proxy na filipińskie;D

Bo sciągnąłem Wr PH i sie zarejstrowalem ale jak chce sie zalogować to nic się nie dzieje;/

Opublikowano

no programem do zmiany ip ;p

hmm zapomnialem nazwy...

ehh jak przypomne sobie dam znac

hmm nie wiem moze teraz sprobuj hyde my ip

a jakiego masz tez neta??

bo moze byc tak ze laga masz bardzo duzego

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...