Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Loadout - problem z dołączeniem do gry

Gość Polandqwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem, poniewaz gdy proboje wyszukac grę to mi wyskakuje okienko, ze niby juz jestem w grze i nie mogę znaleść następnej. 

Pomocy! o co tu chodzi?

SS: http://scr.hu/0z4k/jxlyf

Opublikowano

Włączałęm i wyłączałem gre już moze dobre 30 razy, troche się niecierpliwie bo zakupiłem bonusa na 2x bluesy ;D

Opublikowano

Niestety jezeli wylaczanie nie pomoglo i dalej tak masz to mususz czekac na patch gdzoe to naprawia.l innego sposobu nie ma.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To wina gry, odkąd gra zrobiła się F2P to często występują jakieś problemy, a to nie działa lista znajomych, nie można zaprosić kogoś do meczu itp.

Też tak czasami mam.

Grasz na Europie?

Nie ustawiłeś sobie przypadkiem innego serwera? ;p

Opublikowano

Serwer to europa.. Czyli moze jest jakas dokladna data poprawienia tego, piszę to z tableta więc nwm czy błąd nadal występuje, poniewaz nie mam jak sprawdzić. :-\

Opublikowano

Z czego co się dowiedziałem ten błąd jest spowodowanym tym, że podczas gry dużo ludzi opuszcza grę w jednym momencie, musisz poczekać jakiś dłuższy czas i ponownie spróbować dołączyć tak długo aż za działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...