Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z pobraniem gry

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , takie pytanie z problemem ... Więc gdy chciałem pobrać BF'a play4free to wyskakuje żeby zainstalować dodatki do przeglądarki , na operze nic się nie działo więc na Explorerze to zrobiłem i odrazu zaczęło się ściągać .. myślałem że gra , ale wchodze w folder a tu jest jakiś patch a nie gra ... Wchodzę znowu żeby ściągnać i znowu wyskakuje żeby pobrać jakieś dodatki do przeglądarki i nic się nie pobiera , help ? ..

@Edit

Najlepiej jak powiecie skąd pobrać ... Ponieważ z jakiego kolwiek chce pobrać to przenosi na stronę battlefield play4free i nie ma nic do pobrania jak wejdę w zakładkę ''graj teraz'' to wyskakuje tylko filmik z tą grą..

Opublikowano

Pobrałem ... I tak jak napisałem w edycie , jak dam graj teraz na stronie to wyskakuje ,, uruchamianie gry '' i pod tym filmik z tej gry i tyle ... Nic się nie dzieje , a w folderze mam tylko patch do tej gry ...

Opublikowano

Dobra , pobrało się tylko trochę dziwne bo najpierw pobrał się patch i jakieś dodatki czy cholera wie co , a nagle pojawiły się pliki z grą ;) . Tylko mam pytanie , czy da się tu wybrać serwer ? bo jak wchodzę w grę i dam graj teraz to odrazu jestem na jakimś serwerze , bo jak pamiętam to kiedyś się wybierało mapy czy tam serwery czy tam coś tam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...