Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Internet Radiowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, powiedzcie mi czy internet radiowy (20mb) jest dobry do gier? Nadajnik jest ok. 100m od mojego domu. Chodzi mi bardziej o ping. Gry: League Of Legends, SAMP, BF3/4, FIFA 14, oraz ogólnie różne gry MMO.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Ja tam mam nadajnik z ~20km od mojego domu i przy internecie 1mb/s nie mam najmniejszego problemu z pingiem. Zazwyczaj mam po 10-30 pingu.
Więc raczej nie powinieneś mieć najmniejszych problemów.

Opublikowano

możesz mieć nadajnik w domu i łącze z dużym pingiem, skoro masz koło siebie nadajnik to pytaj się tych co mają już ten internet

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ja posiadam internet radiowy, również 20 mb/s i pingi z reguły mam około 20 ms, a nadajnik stoi dużo dalej niż 100 metrów.

Nie mam z nim problemów przy grach, pingi do serwerów w BF4 są z reguły około 35-40 ms.

Opublikowano

Dzięki za pomoc, można zamknąć.

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...