Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Która najlepsza broń na snajpera?

veno1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Niewiem co kupic mam 20tyś. fundsów do wydania i szukam najlepszej snajperki (mam 1 lvl) myslałem zeby kupic m98b albo jng-90 bo l96a1 juz mi sie znudziło .

Poradzcie coś!

Opublikowano

Preferujesz long range czy grę agresywną na bliższy dystans?

W sumie to za tyle możesz wszystkie kupić, a jak chcesz coś uniwersalnego to SKS.

A, nie doczytałem lvla. Pierwszy poziom i się znudziła, powiadasz? Radzę poćwiczyć z M24 i wbić chociaż te 15...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

JNG i l96 to jedno i to samo.

Na m98b Ci nie starczy kasy a nic innego nie ma.

Możesz spróbować z m95, ale nie każdy się nadaje do tej broni, dużo ludzi lubi też m82, ale to wszystko zależy od stylu gry.

436951440626370320491.png

Opublikowano

ja polecam Jng grałem bardo długo snajperem preferowałem styl agresywny i dla mnie ta broń była czymś cudownym . Jak nie masz lvl'a to kup se l96 jedyne co różni te bronie w moim odczuciu to szybkość Jng jest szybsze i szybciej zmienia magazynki co jest na + w agresywnej grze a jak lubisz sobie pokampić to polecam m82 ( choć ja kampiłem z l96 i Jingiem ;) i na odległości do 200m zawsze dedałem ;) ) fajna broń też nią trochę pograłem i mi przypadła do gustu a co do m95 nigdy nie lubiłem tej broni wszyscy się podniecali jaka ona nie jest a ja wolałem l96 i takie będę miał zdanie dopóki będę grać w tą grę ;)

masz link do profilu popatrz sobie czym powinien grac snajper 

http://battlefield.play4free.com/pl/profile/2460735624#weapons

mam tam wszystkie snajperki i bronie co grałem nimi minute nawet nie kupuj bo nie warto 

Opublikowano

Niby kiedy się wszyscy podniecali M95? Zawsze było wiadomo, że elka na bliskie, Barrett do kampienia. Po tamtym patchu, M82 jest lepsze niż kiedyś, więc nie dziwne że ci się spodobała.

W sumie to skoro autor ma 1 lvl, możemy sobie pisać i pisać. I tak wykupi najdroższą broń i na 99% nie zrobi z niej pożytku.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Niby kiedy się wszyscy podniecali M95? Zawsze było wiadomo, że elka na bliskie, Barrett do kampienia. Po tamtym patchu, M82 jest lepsze niż kiedyś, więc nie dziwne że ci się spodobała.

W sumie to skoro autor ma 1 lvl, możemy sobie pisać i pisać. I tak wykupi najdroższą broń i na 99% nie zrobi z niej pożytku.

ja M82 grałem jak tylko wyszła i już w tedy była spoko jak jest tera to nie wiem bo dawno nie gralem

@up gol jest spoko bronią polecam kiedys jej największą wadą było to ze nie zabijała po strzale w głowę jak jest tera to nie wiem ;) pewnie lepiej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...