Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Podmienić Injectory?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To proste:

1.Bierzesz injector z innego hacka

2. Zmieniasz jego nazwę na taką jak ma dll (*.dll) Ta gwiazdka to nazwa.

3. Starego dlla wyrzucasz i masz :)

dosygny.jpg

nniewiemm-1.png

Opublikowano

mam prosbe zrobil bys filmik i pokazal jak i co .. bo mi cos nie wchodzi ..

Po kolei patrz na obrazki :

zdj%EAcie1111.JPG

Next..

zdj%EAcie2222.JPG

I ostatni krok..

zdj%EAcie3333.JPG

Jak tego nie zrozumiesz, to ja idę się powiesić <_<

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Opublikowano

Mam wszystko tak jak jest pokazane na ss'ie, ale kiedy odpalam Hack by HP~~ to wyskakuje mi, ze zla aplikacja. I juz nic nie dziala. A gdy proboje z innym injectorem to mi wr sie nie odpala. Nie rozumiem tego. Moglby ktos super jasno objasnic -.^

Opublikowano

Żeby mu tłumaczyć poprzez obrazki... Ja zrozumiałem jak napisał w 1 poście bez problemu, ale to ja ;)

Nie zapominaj, że jak ktoś pomógł to chyba się należy + :huh:

Mógłby ktoś powiedzieć gdzie znaleźć injector aktualny? No i jak rozróżnić czy to jest dobry czy zły do danego hacka? o.O

@down Miejmy nadzieję że to będzie szybko bo warrock bez haka to nie warrock :lol:

4rk4n01d.jpg

Pomogłem? Chcesz mi się odwdzięczyć? Daj + lub 5, jest jeszcze jedna opcja - Przeczytaj ponownie regulamin.

Braciak:

x4lvinx1212.jpg

Opublikowano

Żeby mu tłumaczyć poprzez obrazki... Ja zrozumiałem jak napisał w 1 poście bez problemu, ale to ja ;)

Nie zapominaj, że jak ktoś pomógł to chyba się należy + :huh:

Mógłby ktoś powiedzieć gdzie znaleźć injector aktualny? No i jak rozróżnić czy to jest dobry czy zły do danego hacka? o.O

Nie wszystkie osobniki znajdujące się na tym forum rozumieją to, co jest napisane..

Niekiedy trzeba się cofnąć wiele wcześniej i przedstawiać to w formie obrazkowej jak przedszkolakom :lol:

Aktualnie wszystkie injectory są raczej "spalone".

Jeżeli chodzi o wcześniejsze sytuacje z przed update, to wiedz, że nie wszystkie injectory odpalają wszystkie .dll'ki.. ;)

Wprowadzili takiego patcha, że aktualnie nie chodzi mi nawet VIP z GHBSYS.. :rolleyes:

Teraz pozostaje czekać, aż ktoś zwalczy kolejną "kłodę" rzuconą nam pod nogi przez K2 :D

Tym oddycham na co dzień...

airsoft.JPG

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...