Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Licencja Team Speak3

pawel9bl12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie.Kupiłem VPS'a i teraz potrzebuje licencji, tylko skąd ją wziąć? VPS wykupiony pod 180 max.200 slotów.

Z tego co wiem Non-profit jest na 512 slotów, lecz gdy wchodzę na stronę aby się zarejestrować pisze CLOSED.

Sprawdzam od godziny 18:00 i nadal zamknięte. Potrzebuję licki na 512 aby mieć 180 slotów? Jeśli tak proszę mi powiedzieć skąd wziąć.

Bardzo proszę o szybką pomoc.

Pozdrawiam Paweł.

Opublikowano

O masz podstawa angielskiego.

Due to the high volume of applications and increased waiting time for verification and processing, new NPL applications are suspended.

Google translate chociażby dla ciebie :

Ze względu na dużą liczbę zastosowań i wydłużenia czasu oczekiwania na kontroli i przetwarzania nowych zastosowań NPL zawieszone.

1385681103-U843596.jpg

Opublikowano

Paweł to nie chodzi o to ile licencja ma slotów bo mozesz mieć nawet i licencje płatną na 1024 sloty chodzi o to ile aktywnych użytkowników będzie z niego korzystać ,ilośc kanałów,rang i jakies duperele.

Co do licencji NPL jeśli planujesz zrobić server dla znajomych lub jakiegos klanu czy gildi to polecam pisac do ludzi np

SKRILLEX™ - Często ludzi użyczają licencji

Lecz jeśli chcesz zrobić server publiczny to zalecam poczekać aż ts3 otworzy rejestracje licencji ,potem dokładnie przeczytać regulaminy i inne pierdy a potem ją zarejestrować .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...