Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS Vita kilka pytań

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Część. Oglądałem dzisiaj na ipli recenzje ps vita, i moje pytanie jest takie:

1. Ile kosztuje wraz z karta

2. Czy mogę kupić i pobrać grę a nie ta kartę?

3. Czy nie jestem trochę nie z tematem bo ogólnie gram na xbox ale czy nie wyszło lub czy nie było zapowiedzi nastepnej konsoli przenośnej?

xD

Opublikowano
http://www.ceneo.pl/26309826

Dołóż parę zł i masz dobry zestaw. Ja osobiście kupuję czystą, Wi-Fi/3G oraz osobno dokupię kartę 16GB bo mam pełno gier z plusa. Gdyby był taki zestaw jak wyżej ale z kartą 16GB to kupiłbym ale nie mogę znaleźć takiego. Mi z kartą 8GB nie opłaca się kupować bo musiałbym się pieprzyć ze sprzedażą bo dla mnie 8GB to za mało zwłaszcza, że sam KZ waży 3GB. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

PSV używaną kupisz w zależności od karty pamięci i od stanu samej konsoli. Kupisz gdzieś za 800-900zł używaną, z kartą 8Gb - 16Gb w dobrym stanie. Gry można pobierać i kupować, ale tylko i wyłącznie w sklepie playstation network. Kupujesz w sklepie kartę doładowania i na twoim koncie pojawiają się pieniądze. Można także kupić grę w wersji pudełkowej. Wraz z nią otrzymujemy kartę, która jest niezbędna do gry. Nie sądzę, żeby w najbliższych latach wyszła następna konsola przenośna. Teraz firma SONY zajmuje się projektem, nad okularami 3D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...