Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

----===[DRAGOSKY]===---- SKYBLOCK 1.7.2 --=WODA=-- i --=POWIETRZE=--

ToMaSzSPEED

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

jokkCbf.png

Serwer na którym zagrasz nie tylko w powietrzu ,ale takze i na wodzie ! Specjalne menu które

zostaje otwarte po kliknięciu na dany item umożliwia Ci stworzenie 

wyspy na każdym trybie gry w mniej niż 1 sek !. Żadnego wpisywaniakomend ! Można sie teleportować na wyspy nawetpoprzez item.

RwNpZdS.png

Posiadamy MOB ARENE oraz wiele innych pluginów. W sklepie mozliwośc zakupu SPAWNERA

a użycie równiez jest bardzo proste bo wystarczy zaledwie kliknięcie prawym przyciskiem

myszy na niego ,a wyświetla się menu z mobkami. !

RwNpZdS.png

j5WUXMK.png

RwNpZdS.png

IP SERWERA: SKY.CS-WLOCLAWEK.EU

TNu4YuM.jpg

Opublikowano

"You have exeded the max number of registration for your account" a pierwszy raz sie rejestrowalem na tą serie.. takze nie wiem czy gralem na 1 edycji.. ale chyba powinniscie usunac wszystkie rejestracje skoro otwieracie nowa edycje.. tracicie ludzi przez to i tyle :) mój nick Tayski

Opublikowano

Authme ma funkcje dzięki której wykrywa IP gracza ,ustawione jest domyslnie że gracz o tym samym numerze Ip nie moze zostać zarejestrowany ponownie. Zdażają się jednak sytuacje ,że nawet ja po wbiciu na serwer na który weszłem pierwszy raz nie moge się zarejestrować z przez Ciebie podanej przyczyny. Plugin został jak najbardziej przeinstalowany. Opcja jest taka ,że podasz mi na PW swój nick i hasło jakie chcesz ,a Cię zarejestruje na serwerze. Dzięki i pozdrawiam.

TNu4YuM.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...