Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam serwery Truck MTA

SKRILLEX™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wejdź w dział publikacje GTA? Tam jest dużo serverów. Ale powiem ci, że jak chcesz od razu na szefa. To rangofilsko do tego podchodzisz. I nie będziesz cieszył się z gry.

Opublikowano

@up

Nie będę przeglądał publikacji bo jedne działają, drugie nie.

Dodatkowo mam zamiar pograć z miesiąc, ale ten miesiąc uważając, że warto.

skrillex_sygnaturaGXR8.png

Opublikowano
Siemanko, Twoją pasją są trucki ? bądź chcesz się wcielić w np. policje na serwerze? więcej nie musisz szukać wystarczy ze wjedziesz ... na pewno nie pożałujesz serwer stoi od 2014-02-08 aktualnie nie gra Nas dużo ale jeśli wejdziesz Ty, oraz Ty! będzie Nas masa i co raz lepsza zabawa :). Nowy, oraz wspaniały serwer oraz atmosfera. Zapraszam wszystkich chętnych do gry na serwerze możecie sie wcielić w różne postacie m.in 

Policja

Taxi

Pogotowie

Państwowa Straż Pożarna

Pomoc Drogowa

Oraz różne firmy transportowe, więcej się dowiesz wchodząc na serwer !! :) Tutaj macie potrzebne informacje 

HostName: [DT] < Daily - Trucking > [PL] [24/7] 

Address: 79.133.208.200:8005 

Players: 10 / 25 

Ping: 40 

Mode: Daily Trucking 2014 

Map: San Andreas 

Forum : 

[url]http://www.forum.dai...aa.pl/index.php[/url]
Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera, który nie upadnie i nie będzie na nim żadnych bugów to w takim razie zapraszam Cię na Polski Truckerski Serwer. Tylko nie licz na to, że od razu zostaniesz wszędzie przyjęty. Musisz na to trochę zapracować - nazbierać score i zdobyć zaufanie (respekt)

Tutaj masz link do publikacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1145645-polski-truckerski-serwer/

Zaś tutaj IP:
87.106.100.101:22003

Chcę także dodać, że jeżeli szukasz serwera, na którym od zaraz dostaniesz szefa to licz z tym, że padnie w szybkim czasie :)

Opublikowano

Jeżeli szukasz serwera, który nie upadnie i nie będzie na nim żadnych bugów to w takim razie zapraszam Cię na Polski Truckerski Serwer. Tylko nie licz na to, że od razu zostaniesz wszędzie przyjęty. Musisz na to trochę zapracować - nazbierać score i zdobyć zaufanie (respekt)

Tutaj masz link do publikacji:

http://www.mpcforum.pl/topic/1145645-polski-truckerski-serwer/

Zaś tutaj IP:

87.106.100.101:22003

Chcę także dodać, że jeżeli szukasz serwera, na którym od zaraz dostaniesz szefa to licz z tym, że padnie w szybkim czasie :)

Mam bana na tym serwerze.

Na razie + dla Najlepszy69

skrillex_sygnaturaGXR8.png

Opublikowano

Zawsze możesz napisać wniosek o unbana na naszej stronie. Linku nie podaję, bo nie chcę reklamować. Sam możesz znaleźć, jeżeli Ci zależy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...