Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Last Chaos Cheat Engine Nie Działa

Thrall93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem odnośnie Last chaos w wersji pl natomiast chodzi mi o cheat engine lub Triner. Robiłem wszystko zgodnie z pokazanym filmikiem http://www.youtube.com/watch?v=GhozPh0Dci4 i problem jest taki ze wogle nie ma rożnicy. Bije dalej normalnie . A jeśli chodzi o triner mam wersje (chyba najnowsza) 6.1 .To tak odpalam last chaos odpalam triner i nagle wyskakuje mi komunikat po angielsku ze mi firewall blokuje no to wszedlem dam w windows i ogarniam sprawe ale bez zmian. Moze ktoś mi pomóc ale lepiej zeby wyjaśnic moj problem z cheat engine.Dodam ze kiedys gralem w lc wersji pl i chodzilo wszystko dobrze ale wczoraj zainstalowalem i patrze a tu lipa nic nie dziala ;/ Myśle ze mają jakąs obrone przed hackami :angry: PROSZE O POMOC :rolleyes:

Opublikowano

noto coś źle robisz bo mi działa

kliknij np po prwej stronie na srodk masz speed hack czy jakos tak i powino byc git

mpcubfluo.png

1295889758-U198706.png

1281382571-U198706.png

1283694067-U198706.png

1281380939-U1.png

youtube.png

NIE BOĆ ŻYŁA DAJ + JAK STAWIASZ TO MNIE MOBILIZUJE DO DALSZEJ PRACY

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...