Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LTE

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kupiłem sobie internet LTE (Wcześniej na mpcforum.pl pisałem na telefonie ;) )

I teraz moje pytanie jak skonfigurować modem plusa aby pobierał zasięg 3G a nie LTE.

Za dobre odpowiedzi nagradzam plusami ;)

EDIT: Modem : Huawei E3272

76561198151853599.png
Opublikowano

Zadzwoń do plusa do biura obsługi lub coś i się zapytaj na pewno pomogą

To jest Internet :D... i nie pytajcie się jakim cudem ja jeszcze tutaj posta wstawiłem bo sam nie wiem :D

1392054525-U357280.png

Opublikowano

a po co to zmieniać ? masz LTE użyj LTE a nie dawaj na mniejsze , poszukaj HSPA+

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a po co to zmieniać ? masz LTE użyj LTE a nie dawaj na mniejsze , poszukaj HSPA+

Muszę zmienić ponieważ u mnie jest słaby zasięg i maksymalnie wyciągam 168 kb/s ale bardzo żadko.

76561198151853599.png
Opublikowano

Muszę zmienić ponieważ u mnie jest słaby zasięg i maksymalnie wyciągam 168 kb/s ale bardzo żadko.

Plus mówi, że zasięg jest w całej polsce ;_____;

Opublikowano

Plus mówi, że zasięg jest w całej polsce ;_____;

Zasięg w całej Polsce jest, ale EDGE, a nie LTE. LTE to ok. 66% ale to też nie dot. terenu pokrytego zasięgiem a liczby ludzi do których dociera. 

Top: z tego co mi się wydaje, modem automatycznie ustawia to w jakim paśmie pracuje zależnie od zasięgu. Dokładnie nie wiem - zajrzyj do instrukcji lub google... :)

Na serwerach i forach pod nickiem Vater.

Opublikowano

Zasięg w całej Polsce jest, ale EDGE, a nie LTE. LTE to ok. 66% ale to też nie dot. terenu pokrytego zasięgiem a liczby ludzi do których dociera. 

Top: z tego co mi się wydaje, modem automatycznie ustawia to w jakim paśmie pracuje zależnie od zasięgu. Dokładnie nie wiem - zajrzyj do instrukcji lub google... :)

NO SHIT SHERLOCK!

Opublikowano

NO SHIT SHERLOCK!

Lepiej nie rób spamu ;)

Mam włączone auto i automatycznie się zmienia ale mam bardzo wolny max wyciągnę 168 kb/s ale rzadko... bardzo rzadko.

76561198151853599.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...