Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dyskusja: Jakich serwerów brakuje waszym zdaniem?

Gość Nakamitsu

Ankieta dotycząca Minecraft  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z jakiej wersji gry przeważnie korzystasz?

• 1.7.2 & 1.7.4
      17
    • 1.6.4
      7
    • 1.6.2
      1
    • 1.5.2
      0
    • Starszej
      1
  2. 2. Z jakiego trybu gry przeważnie korzystasz?

• Jednoosobowym
      2
    • Wielosobowym
      24
  3. 3. Na jakim typie serwerów przeważnie grasz? (Jeżeli w poprzednim pytaniu wybrałeś 1 odpowiedź, możesz pominąć te pytanie)

• Survival & Hardcore
      5
    • Survival & Hardcore + frakcje
      2
    • Skyblock
      1
    • PvP
      2
    • RPG
      2
    • Roleplay (np. Prison)
      2
    • Minigames
      6
    • Inny (odpowiedzi udziel w temacie)
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakich serwerów brakuje waszym zdaniem? Zapraszam do dyskusji, jak i bardzo krótkiej ankiety.

Opublikowano

Ja od dawna czekam na serwer RPG + Survival + Gildie lub serwer DayZ/MineZ, bardzo kręcą mnie takie typu serwery, typu skile lvl na survivalu ;)

Opublikowano

Według mnie jest mało serwerów RPG + Survival + Questy, tzn było kilka takich serwerów, ale po kilku miesiącach się rozpadały z braku środków, albo braku graczy :/

What The Fuck ? :O

3333603692.png

Opublikowano

Ja zrobiłem serwer FreeBuild + Survival ale jeszcze brakuje mi tam czegoś, tkich np pvp skill :D czy także jakieś minigames jeszcze serwer może się rozwinąć można coś dodać więc jak macie jakieś pomysli to piszciue ;)

Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele.

Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube

Opublikowano

Najbardziej mi brakuje jail serwerów. Kiedyś grałem na takich wieczność i wszystkie upadały aż została ich garstka, wszyscy zapomnieli o tym trybie a jest naprawdę fajny dla graczy lubiących kopać, a jest ich dosyć sporo.

Pomogłem? Daj +, to nic nie boli a dla mnie wiele znaczy. ; )

Opublikowano

Takie odnośnie ankiety, Jail to nie Roleplay koleżko :) Mi od upadku Shea brakuje dobrego jailbreaka.

Wszelakie serwery Prison na polskiej scenie nie specjalnie były serwerami RP - prawda, jednakże czym różni się prawdziwny serwer Prison, na którym odgrywamy role, czy to strażników, czy to więźniów od RP?

Dziękuję wszystkim za oddane głosy i odpowiedzi, te mniej i bardziej rozwinięte :)

Opublikowano

Dla mnie taki dobry FreeBuild ale np: 3 mapy z działkami (15x15 - Free 35x35 - 15000$ 65x65 - 75000$  mozna to ustawic w PlotMe)  A wersja 1.7.2&1.7.4 | a do FB jeszcze Jobs (dobrze skonfigurowane np: Drwal 3$/5 exp za drewno  ||||| Gornik 1$/2 Exp ze stone  ||||| Zeby był OtherDrops tak 0.55% na diaxa :)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Zdecydowanie brakuje RPG

i może jakiś fajnych zwykłych klasycznych serwerów, ale takich z pasji, fajnie zrobionych...

bez żadnego dropu z kamienia, za to jakiś fajny i automatyczny system działek, sojusze (nie gildie...), system znajomych, zarządzania działkami. Ale to musiało by być autorskie :D bo nie ma żadnych pluginów od czegoś takiego

PS: plotme i simpleregionMarket to zwykłe gówno, a plotme największe...

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...