Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Csyt2 Ulepszanie Kd

XxDREAMxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ravven wiem ze jestes 10 letnim dzieckiem ktore przypisuje sobie zaslugi innych.

szczeze nie umiem pisac botow itd bo sie tym nie zajmuje,

kamer nie przejmuj sie wiemy ze ty pisales komendy xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

ravven wiem ze jestes 10 letnim dzieckiem ktore przypisuje sobie zaslugi innych.

szczeze nie umiem pisac botow itd bo sie tym nie zajmuje,

kamer nie przejmuj sie wiemy ze ty pisales komendy xD

jedyne komendy które napisał to te na zmiaę pór dnia i włączanie śniegu kretynie a tak w ogóle to widać że niezłe z ciebie ne0 bo potarzasz tekst OO

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

Ravven fes no jestes mojim krulem nolmalnie kink boziu ale im jeciesz bo to panta jest lescy i blaznuf a ty jestes PRO tak jak ja tes jestem PRo f metka nikt mi nie potskoczy

buehehehehehehahahahahahuuhuhhuhuhyhy

naucz się pisać a post nie na temat lol ty masz chyba 8 lat?

a temu 2xUP mówię że ten trick działa tylko że musisz mieć 1kk na ulepszenie i nie gróź od razu

"Różnica pomiędzy seksem i śmiercią polega na tym, że kiedy będziesz umierał, nikt nie będzie się śmiać z ciebie, że robisz to sam." Woody Allen

Choć blisko lecz wciąż tak daleko

33466.jpg

33467.jpg

28013.gif

Opublikowano

naucz się pisać a post nie na temat lol ty masz chyba 8 lat?

a temu 2xUP mówię że ten trick działa tylko że musisz mieć 1kk na ulepszenie i nie gróź od razu

Pisac umiem lepiej od ciebie kmiocie.Tekst zostal "znieksztalcony" abyc mogl pojac jego sens i zgodnie do twojego wieku. Amen.

• Dodaj nową pozycję...